En underbar vårdag

 
Vilken fantastisk dag jag har haft! Vid halv tio kom Malin och hämtade mig, och vi styrde bilen mot Drageryd och vår kära Medelin. Där avnjöt vi en smått fantastisk brunch, som bland annat bestod av scones, våfflor, smoothie och grönt te. Jag utnyttjade dem lite till ett skolarbete (that’s what friends are for… right?, och sedan gick vi ut en sväng för att bara prata och lapa sol. Underbar vårdag med två så fina människor. ♥
 
Men, dagen tog ju inte slut där. 83 fräknar rikare drog jag till Oskarshamn med mor och far och uträttade ett par ärenden. Har även hunnit med att passa Agnes och Vincent en stund i kväll. Nu en kopp te framför tvn innan det är läggdags. Puss!

18 kommentarer

Lägg till din →

Låter verkligen som en perfekt vårdag måste jag säga!
Och underbara bilder.

Jag har inte blivit fläckig någonting av den krämen faktiskt så den är riktigt bra. Eftersom den bygger upp bränna undan för undan blir det inga fläckar. Så tycker absolut att du kan testa den om du känner för det.
Haha, brukar ha en tendens att bli så när det är lov.

Visst blev det, är riktigt nöjd.

Jag kommer alltid på för sent när jag ska smörja mig, igår var jag tvungen att gå upp när jag lagt mig för att det kliade så.

Kokosen köpte jag nog på ÖoB

Nämen Tjena mittbena! Skickat&klart! Om du vill får du gärna skicka de två sista bilderna till mig, tack för en fin dag min fina vän! Puss&kram

Lämna ett svar