Två toppenhelger och lite vardagsbös

Jag tänker verkligen varje dag att jag vill blogga, men dagarna… försvinner? Hur gör ni som också jobbar heltid och typ… äter mat om kvällarna? När bloggar ni? Hur gör man?

Vad bra att jag känner såhär, utan att ha några fritidsaktiviteter. Men jag är ju en stark förespråkare av att göra mindre. Folk måste lugna ner sig.

Nähe så vad händer i livet? Jag kom på att det är bra och dricka vatten och fyllde flaskan jag köpte till mig själv i julklapp (Måns fick en, så jag sympatiköpte en till mig själv också) och drack duktigt under arbetsdagen. Annars spanar jag väl mest på min växande mage. Den syns liksom nu.

För några helger sedan kom mina systrar och min mamma på besök. Vi firade Linns 30-årsdag (hon fyllde 32 för ett tag sedan men det har ju varit en pandemi hallå) med hotell, vinlunch, Escape House (så kul!!), middag, godis, shopping, kik på mitt kontor osv osv. Det var mysigt och lyxigt att hänga med gänget sådär, bara vi, det händer så sällan.

Helgen som nyligen passerade var en långhelg och Smålandstour. Måns och jag slutade tidigt på fredagen och åkte iväg för att fira min kusins student och göra en snabb övernattning hos min far. Frukostmätta styrde vi bilen mot Västervik där vi mötte upp större delen av mitt gymnasiegäng med tillhörande partners. Och solen! Wow, sommarkänslor. Vi åt lunch, promenixade, spelade minigolf (jag kom tvåa av sju, queen?) och käkade mysig middag. Vi sov hos Måns pappa sen och jag hade lunchhäng med mitt gäng innan vi styrde bilen åt Jönköpingshållet igen.

Och så en bonusdag av ledighet! Nationaldagen! Den firades dåligt, men vi satte upp dörrarna på vår garderob i hallen (gångjärnen har varit slut i hundra år), städade, hade besök av Måns mamma osv osv.

Vill vara ledig 4ever.

3 kommentarer

Lägg till din →

Åh vilken härlig tid du har haft och jag förstår inte heller hur andra hinner blogga. Speciellt dom som jobbar heltid, har häcken full resten av tiden och samtidigt publicerar 2-3 välskrivna inlägg om dagen. Det viktigaste är att ta hand om sig själv och vad bra att du har gjort det. Kramis <3

Jag älskar minigolf!! Kommer alltid sist… men och, jag älskar det ändå!! Det ser ut som en riktigt fin en. Och hallen!! Du gjorde det!! Den är så snygg 😀 <3

Lämna ett svar