Ny hall med inbyggd garderob

Jag har skaffat en ny hall! Eller tja, vi har äntligen gjort slag i saken att styra upp hallen vi flyttade in i för snart ett år sedan…

Vår hall har nämligen hittills bestått av en stackars garderob (som inte gick hela vägen upp till taket – snark) och ett hål för hatt- och skohylla. Och så kan man ju ha det om man vill. Men jag är ju mer för att stänga in alla trista extrajackor, picknickfiltar och plastbackar med vantar och mössor bakom dörrar. Väggen är dessutom perfekt för en hel garderob á 150 cm. Och så kunde vi nyttja takhöjden på 250 cm (254,5 för att vara exakt) när vi bytte. Alltså – mer förvaring, men den mesta bakom dörrar.

Resultatet?

Voilà!

Garderoben vi byggt in är en Pax-garderob från Ikea.

Hallen blev faktiskt precis som jag tänkt mig. Mycket nöjd. Den som väntar på något gott osv…

10 kommentarer

Lägg till din →

Oj vad fint det blev! Jag hjälpte mina föräldrar att bygga hallgarderob i deras hur i vintras och tror de valde precis samma dörrar, riktigt snygga 🙂
Läste också att det väntas en liten bebis, men tror inte att jag gratulerat än – så grattis!

Snyggt vart jättebra. Vad roligt att du kände igen dig från Okarshamn, det är verkligen jättefin stad. Jag har varit i Högsby många ggr. bland annat för att besöka Karlssons, men det finns ej var längre va?

Vilken fantastisk garderob! Väggen mittemot är ju också ljuvlig. Vad kul att det blev så bra! Tack för att du inspirera.

(Sent) Svar: Tack för kommentaren. <3

Kram

Lämna ett svar