Flyttveckan

Vecka 26 blev vår flyttvecka. Fast det visste vi knappt när vi åkte till lägenheten för att vara med på besiktningen tidigt på morgonen innan vi började jobba. Vi fick nycklarna direkt. Varsågod, nu bor ni här, ungefär. Alla andra gick och vi blev kvar i en ekande trea. Wow okej.

Efter en långsam arbetsdag (otålig halli hallå) tog vi med några flyttkartonger och åkte till lägenheten. Åt flyttpizza såklart för det gör man väl så fort man fått nycklarna till en hyresrätt. Jarå.

Vi åkte till lägenheten varje kväll efter jobbet faktiskt. Bar dit vårt skoställ, lite porslin och fler kartonger. Kände oss hemma direkt, trots att vi satt på en liten matta på golvet och drack vårt kaffe.

Kvällen innan den stora flyttdagen var jag stissigare än jag varit alla mina julaftnar som barn sammanlagt. Herreguuu vad pirrigt det kan vara att plocka in sina grejer i en liten lastbil och köra den till andra sidan stan.

Vaknade såhär den morgonen:

Lisa och Martin hjälpte oss hela dagen. 30 grader är inte en toppentemperatur för flytt, men det kunde ju ha regnat. När alla våra flyttkartonger var på plats tog vi varsin dusch och höll på att somna rakt av på golvet.

GÖRtrött var jag.

Sen kom Måns och la sig bredvid mig på mattan och så tog vi den lilla lilla energin vi hade kvar till att vara lite glada också.

Vi knatade iväg och köpte varsin pizza sen. Satte oss med dem på balkongen och orkade knappt skära i kanten. Länge sedan jag kände mig så urladdad. Kunde ha somnat i en bädd av champinjoner och vitlökssås.

Men dagen efter vaknade vi i vårt nya sovrum och kände oss lyckligast i Svea rike. Oj så skoj att ha ett riktigt och permanent hem med sin bästa person.

8 kommentarer

Lägg till din →

Så fina bilder på er! Och både kul och pirrigt med ny lägenhet ju.

Och jag blev nyfiken på din tatuering, är det ”vi” det står eller är det romerska siffran 6?

Tatueringen står för både vi och 6 – jag och mina närmsta vänner har alla samma tatuering som en hyllning till vår vän. Vi var sex stycken i gänget innan hon dog. Kul att du frågar, det kanske är dags för ett ”här är mina tatueringar”-inlägg. 🙂

Så härligt! 😀 Kaffe på golvet i en ny lägenhet är verkligen mysigt, jag hade picknick på golvet precis när jag fått nycklarna till min lägenhet förut också 😛 🙂 Grattis till flytten! 😀 Kram

Lämna ett svar