Allt jag gjorde i maj

Rubriken var rakt av ett ljug, men det förstår du kanske. Det vore oerhört tråkigt för samtliga om jag rabblade upp allt jag gjort under 31 dagars tid. Har mest jobbat, sovit, ätit. Ja. Men en del trevliga grejer har jag gjort, märker jag när jag går igenom mina bilder. Trots att jag otaliga gånger muttrat ”det händer ju aldrig något”.

Maj fick ä n t l i g e n spricka ut i all sin pubertala klorofyllprakt. Jisses vad grönskan fick hålla andan innan allt blev lummigt över en natt. Jag har självklart insupit syrendoft och pollen som en TOKIG.

En söndag hade Måns, Ida och jag workshop. Eller, det var de som jobbade. Jag åt mest choklad. Någon ska ju göra det. En annan helg var det Eurovision och jag lyckades övertyga Måns om att ”det blir kul om vi dricker vin”, så det gjorde vi.

Har ropat ”denna vy!” varje gång jag insett att jag har utsikt över Vättern från mitt hem (ish). Det är ju faktiskt helt otroligt.

Den sista helgen var vi hemma på byn och firade min pappas 65-årsdag. Vi hade köpt ett plommonträd till honom som vi (pappa och Måns) planterade. Helgen sammanföll också med Mors dag och min systersons tvåårsdag, så fikat åts och kaffet dracks så att säga.

Vi promenerade vid bäcken tills jag kom på att det finns ormar i skogen och vände. Beter mig väldigt lite som en som bott i skogen nästan hela sitt liv.

Annars då? Vi har gått på husvisningar trots att hus inte är planen längre, vi har grillat med Måns familj, vi har haft långhelg. Jag har haft möhippa med kollegor och bockat av ännu en bokklubbsbok. Och lite så var maj.

6 kommentarer

Lägg till din →

Kul att läsa om din maj Ellen! Och vilken vy från där ni bor! Hur kommer det sig att hus inte är planen längre, har ni några mer spännande planer på g?? Kram!!

Vilka härliga stunder från maj månad du delar med dig av! Tack för inspirerande vardagsinlägg.

Svar: Tack för att du tog dig tid att kommentera mitt inlägg. Jag uppskattade besöket på Turinge Ost & Vin.

Kram

Lämna ett svar