Senaste-listan

Vad sällan jag skriver här nu för tiden. Väger upp med en massa om de senaste grejerna i mitt liv. Varsågoda. Vet ju att ni undrar.
 
Min senaste skärmdump på telefonen
 
 
Rensar ju min kamerarulle, och bland skärmdumparna framför allt, väldigt flitigt. Denna friendly reminder från Lina var den senaste som fanns kvar i min Dropbox. Ber ofta mina vänner påminna mig om att göra mig av med personer jag mest blir ledsen av. Lyder sällan dem, men det är ju fint att de lyder mig. Skrattade högt när jag fick detta meddelande. Skrattar ofta högt åt Lina. 
 
Mitt senaste klädköp
 
Köpte en jätteoklar tröja när jag shoppade med mamma i helgen. Den var lite randig fast mest i materialet som var hälften sammet hälften mesh, hade polokrage och var lila. Väldigt konfunderad kring detta inköp faktiskt. 
 
Min senaste lyssnade podcast
 
 

Lyssnade på Singelrådet när jag gjorde mig i ordning för jobb i morse. 

 
Mitt senaste skickade sms
 
Funkar det att jag anländer till Stockholm 13.20 på fredagen och åker 13.40 på söndagen?
 
Till familjegruppen, det vill säga mamma och systrarna Sara, Linn och Nadja. Vi planerar vårt årliga första advents-fir. Inte för att jinxa, men det brukar vara en av årets mysigaste helger. 
 
Min senaste postade bild på Instagram
 
 
Med bildtexten: Tänker att det är min jönköpiska plikt att besöka Tändsticksmuseet every once in a while. Som i dag med de gamla päronen. 
 
Mitt senaste inkommande Messenger-meddelande
 
Linnéa skrev Yes. 
 
Otroligt givande samtal vi har, va? Hon hade missat boka in sig på dagens spinningpass och jag hade en biljett som jag inte ville nyttja pga ynkligast i Sverige i dag, så jag sa att hon kunde *möta upp mig i omklädningsrummet och ta min biljett*. Kände mig jävligt shady där ett tag? Som att jag lurade systemet. Aja, Linnéa fick träna och jag slapp. Alla nöjda och glada. He.
 
Min senaste taggade bild på Facebook
 
 
Det är ju inte varje dag 2019 man taggas i en bild på Facebook så att säga. Men i juni när jag tog examen kändes det väl ändå rimligt att någon la upp en bild. Lite ljug att det var just denna. Det var en annan från samma serie, men jag orkar inte leta reda på den. Holy damn vad jag var lycklig de där första dagarna i juni. 
 
Min senaste pinnade inredningsbild
 
 
Trivsam färgskala. Fint golv. 
 
Mitt senaste skickade mejl
 
Mejlar hela dagarna på jobbet. Tror det sista jag skickade i dag var några kompletteringsfrågor till en nyhet jag skriver. Privat skickade jag senast ett mejl till min hyresvärd och föreslog ett datum för att lämna tillbaka mina nycklar och besiktiga lägenheten (!). Nu händer det, hörni! 
 
Mitt senaste fynd
 
Köpte rostad mandelmjölk för en tia för någon vecka sedan. Det tyckte jag var ett kap. 
 
Senaste tagna mobilbilden
 
 

Tog denna på toaletten på jobbet i dag. Tyckte jag var gullig med hårspännen, och mitt hår har ju blivit så långt. 

 
Mitt senaste tv-serie-obsession
 
 
Såg hela första säsongen av Innan vi dör i lördags. Tio timmar. Fy FAN vad unnigt eller att göra bara det en hel dag och inte hata sig själv. Mhh jag njöt. Trodde inte jag skulle gilla den där serien så mycket men nu är jag fly förbannad på att säsong 2 släpps med ett avsnitt i veckan HALLÅ eller vad omodernt, Sveriges Television. 
 
Mitt senaste taggade inlägg på Instagram
 
 
Från förra helgen när Moa, Mikaela och Julia hälsade på hos mig. Toppenhelg. Vi fyllde på med tatueringar, bland annat. 
 
Min senaste att följa på Instagram
 
 
Statistiska centralbyrån. Haha. Vi brainstormade till vår julkalender på jobbet (Hur många gånger jag har nämnt jobbet i den här listan? Hallå heltidsarbetande kvinna gör du något annat nej?) och tog inspiration av SCB. Otroligt konto faktiskt! 
 
Mitt senaste dyra inköp
 
Köper inget dyrt? Köper mycket billigt dock, och det blir väl dyrt i slutändan. För några veckor sedan hade vi utelunch med jobbet (…) och det enda vegetariska alternativet var en linssoppa som bara smakade krossade tomater. Då kändes 110 pix dyrt. 
 
Min senaste sedda film på bio
 
Lejonkungen med mamma, storasyster och systerdotter i somras!
 
Min senaste lyssnade låt på Spotify
 
Lyssnar på Feel Fine av Emilie Nicolas just nu. 

9 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar