En klassisk blogglista

Länge sedan en blogglista. Här kommer en jag stal från Flora!
 
Vad köpte du senast? 
En smoohie på Hälsokällan. Fikade där med Annika, Jenny och Klara för att fira in helgen när vi la ner projektarbetet för veckan. Bildbevis:
 
Klara och Jenny. Gullon.
 
Hur lång är du?
167 cm. 
 
Vad stod det i ditt senaste sms?
Hade följande konvo med Ida för två timmar sedan:
 
 
 
Vad gillar du mest med dig själv?
Hm. Typ att jag är ganska bright? Hehe.
 
Vad gillar du minst med dig själv?
Kan vara ganska tjurig och långsint. Plus har 0% jävlaranamma??? Är verkligen en ge upp-are. Om saker inte löser sig enkelt så blir jag sur och skiter i det. HEMSK egenskap faktiskt. Hjälp.
 
Vad tycker du om Ernst?
Haha. Jag tycker väl inget särskilt om Ernst. Vi lever samtidigt han och jag och det går bra.
 
Är du romantisk?
Har sällan anledning att vara romantisk? Tror jag är ganska bra på att bekräfta personer? Kan någon ge input här???
 
Vilka städer har du bott i?
Bodde i (utanför) den lilla hålan jag växte upp i tills jag fyllde 20. Då flyttade jag till Jönköping, och sedan dess har jag bott här.
 
Hemhemma!
 
Lyssnar du på poddar? Vilka?
Lyssnar på poddar JÄMT. Alice & Bianca, Della Q, Fredagspodden, Fråga vad du vill i P3, Josefin och Vanja, Konsten att vara, Postpatriarkatet, Singelrådet, Skäringer & Mannheimer, Under huden, Värvet med flera. 
 
Är du en ringare eller smsare?
Smsare. Fast egentligen gillar jag verkligen att prata i telefon med personer jag känner. Tror bara att jag har telefonskräck för att det är nervigt att ringa *viktiga samtal* till personer jag inte känner osv.
 
Vad är det modigaste du gjort?
Oj. Pratat om svåra saker. Konfronterat personer. Brutit upp dåliga relationer. Vågat vara själv. Kanske?
 
Har du någon gång åkt ambulans?
Nej. Mamma berövade mig på den upplevelsen när jag hade en inflammerad blindtarm och läkaren erbjöd ambulans men mamma ba ”nej jag kör!!!”. Jättelack av just den anledningen att jag hade velat kunna svara JA på denna fråga i alla himla blogglistor.
 
Har du haft urinvägsinfektion någon gång?
Jag hade njurbäckeninflammation för några år sedan så jag antar det.
 
Min kropp är så himla knäpp när det kommer till sjukdomar. Får alltid fel symptom? När jag hade borrelia fick jag inte det klassiska märket som flyttar sig från en sida kroppen till den andra, och en gång sa en läkare att jag hade halsfluss, varpå jag påpekade att jag inte ens hade ont i halsen och han avbröt med ett ”du har halsfluss!!!!!”. 
 
Person med mystiska sjukdomar.
 
Äter du några vitaminter/kosttillskott?
D-vitamin och ett kosttillskott för vegetarianer som innehåller typ B-vitaminer, järn, zink, selen osv.
 
Vad har du för ringsignal på telefonen?
Vet inte, har alltid på ljudlöst. Hehe.
 
Har du körkort?
Ja! Sedan oktober 2013. Mycket glad för det.
 
Är du religiös?
Nä. Är konfirmerad dock. Orimlig grej att behöva ta sådana beslut när man är 14 bast? Inte för att det gör något, men ändå. Kommer inte ens döpa mina kiddos.
 
Här var jag 14 barre! Oförmögen att ta rimliga beslut, det ser väl vem som helst. Typiskt 14-åringar också att ligga på nån stenhård hotellsäng i Grekland och lösa korsord. 
 
Har du någon tatuering? Vill du göra någon tatuering?
Har en på varje handled, plus ett paraply på ankeln. 
 
Hur ofta tvättar du håret?
Två gånger i veckan.
 
Har du något klädesplagg/pryl som du använt i flera år och aldrig blir trött på?
Min (fejk)skinnjacka och mammas gamla jeansjacka.
 
Hur uppvaktar man dig?
Kommer ihåg småsaker, återkopplar trådar jag själv glömt bort, visar att man tänker på mig (typ med ”såg denna och tänkte på dig”), RÖR MIG!!! Så enkel är jag.

15 kommentarer

Lägg till din →

Åh vad roligt med vårruset!! Och detta med konfirmation haha… hur stor procent gör de för presentera 99 kanske Hahah!

På sista punkten är vi väldigt lika haha! 😉 Så kul att läsa denna lista. Jag har inte heller åkt ambulans…! Kram

Hahah alltså ditt Ernst-svar. Härligast är du ;D ! Jag är också väldigt långsint, en väldigt ocharmig egenskap. Tur man har massa annat fint som väger upp 😀 Är också sugen på Vårruset, ska tjata lite på dem på jobbet! =)

Hur kan Ernst ha en egen fråga?! Ditt svar var väldigt fint och diplomatiskt haha. Vårruset är för övrigt askul, man får en liten goodiebag i slutet 😏 Heja dig!

Åh så kul lista, känner igen mig i mycket, typ tatuering på varje handled, tvättar håret 2 ggr i veckan och hur jag vill bli uppvaktad eller vad jag tycker mest om för att min karl gör för mig. Kram <3

Vad kul att få ta del av dina svar på denna lista!

Svar: Tack för din kommentar! Ja, att spela The Sims kan vara farligt, jag känner igen ditt uttalade beroende. 😉

Kram

Lämna ett svar