Vecka 36 i snabbrepris

 
Ni slår ihjäl mig om det kommer ett till film- eller musikinlägg här, eller hur? För er som börjar tröttna måste jag tyvärr meddela att det kommer mer. Har en sådan period bara. Jag försöker i alla fall varva lite med vardagsinlägg som dessa. Mina typiska inlägg, fast antagligen ännu lite tristare. Förut brukade de bli till nästan av sig själva för att jag skrev så sällan och det hann hända så mycket mellan gångerna. För tillfället händer det inte särskilt mycket alls. Jag har inga direkta rutiner och vet inte riktigt vad jag håller på med. Står mest och stampar.
 
Veckan som gått började med inventering (känns som ett halvår sedan) och har sedan fortsatt med ett par dagars jobb samt trevliga inslag som en lunch med Angelica och en mysig frulle hos Malin. I övrigt är jag mest trött. Som vanligt. Nästan varje ledig minut den här veckan har jag legat på soffan i mitt rum. Skitkonstigt, brukar aldrig använda min soffa. Har sett uppåt sex filmer tror jag. Och börjat titta på Paradise Hotel. Är mer eller mindre en PH-slav nu. Tittar ni? Vilka är era favoriter? Mina är Ullis, Kristian och Kian.
 

8 kommentarer

Lägg till din →

Är också en PH-slav, likadant varje gång. Fast jag har faktiskt inte fått någon riktigt favorit i år. Tycker om Smail lite för att han vågade spela och inte lyssna på Kian som alla andra.

Lämna ett svar