Maxat när juni blev till juli

 
Matlagning med Linnéa. Parklunch från matmarknaden. Tyst berömmer jag mig själv för att jag sa nej till extrajobb fast jag egentligen hade kunnat. Jobb. Jobb. Och på min lediga dag – vaknar pigg som en lärka klockan sju. Går runt sjön i motvind. Får besök av grannen som just nu inte är min granne, men ändå, vi hade inte setts på sex månader så det fanns en del att prata ikapp. Svirar om, möter kollegor på stan. Vi dricker glas efter glas med sangria. Röd. Vit. Spiller ut våra liv över bordet mellan oss. Jobb. Jag försöker skriva men orden når inte ut och musik når inte in. Tacos i ny lägga. Jobb. Tusen samtal till personer jag tycker om. Energifylld. Ängslig. Exalterad.
 
Håll ihop det här nu.

6 kommentarer

Lägg till din →

Åh vad fint det låter och Sangria är ju såå gott! 🙂

SV: Den är riktigt bra tycker jag och nu när du säger det så är det faktiskt lite Ellenfeeling i den, något som du skulle kunna gilla, så jag är inte så förvånad att du gjorde det 🙂

Ta hand om dig!

Lämna ett svar