Om du inte använder din röst kommer andra använda din tystnad

 
Dessa två mongon har just varit och förtidsröstat. Och köpt fika. För att fira, typ. Känns bra att ha röstandet gjort i alla fall. Detta var första gången jag fick rösta i riksdagsvalet (kommun och landsting också för den delen). Tidigare har jag tyckt att det är svårt och jobbigt med politik, och visst är det fortfarande komplicerat av många anledningar, men samtidigt är det väldigt intressant och viktigt. Jag hoppas att alla som har rösträtt gör sin röst hörd senast på söndag. Om du inte använder din röst kommer andra att använda din tystnad.
 
Veckan har hittills gått väldigt fort. Har jobbat tre dagar och varit ledig två. Träffat Elsa en sväng har jag också gjort, och i kväll ska jag hänga med Elin och Matilda. I morgon blir det jobb igen och på söndag är jag ledig. Trivs med livet för tillfället, trots att jag känner mig lite tom utan mina poppisar.
 

11 kommentarer

Lägg till din →

sv;
Jaaaa, det var det sannerligen. Jag gillar dessa stunder jag får vara del och göra någonting meningsfullt.

Det är sött och själva degen smakar Digestiveaktigt eftersom vi förenklade och använde oss av sirap när vi bakade. Fyllningen varierar ju, men den är alltid ganska söt 😀 Får du chansen att smaka så rekommenderar jag dig att prova men det finns samtidigt några smaker jag personligen tycker är betydligt mindre goda än de allra flesta andra så att du vet om det också, hihi.

Tycker också det är viktigt att rösta! Jag fyller 17 senare i år så jag får vänta till nästa val, men då ska jag vara ordentligt påläst och ge min röst 🙂

Lämna ett svar