Allt är så enkelt och kul

Hallå kompisar! En otrolig sak har hänt mig: Jag har känt mig lugn och harmonisk i kanske… två-tre veckor. Jag tror inte jag känt mig såhär tillfreds och zen någonsin tidigare? Inget rör mig.

Jag är visserligen ganska lättirriterad också, men så länge människor inte pratar med mig är jag världens yoga girl utan att ens göra yoga. Kanske alltid måste vara preggo.

Förra helgen köpte vi blomster till altanen och garderob till hallen. Planterade ut små färgglada kluttar i olika krukor och satte ut både på framsidan och baksidan. Vår framsida är i evig skugga och vår baksida i konstant sol, så det är lite klurigt med växter.

På kvällen åt vi morots- och halloumibiffar med potatis, sallad och tzatziki och tittade på Eurovision.

Observera förresten mina Hello Kitty-strumpor. Köpte dem när jag gick i typ femman och de är fortfarande felfria. Bästa kvallen jag haft på strumpor.


Efter ytterligare en jobbvecka träffade vi våra grannar på grill. Tänk att det är tid för utehäng nu! Visserligen med extra tjocktröja och handskar, men ändå.

Resten av helgen har vi spanat på second hand, ätit lunch hos Måns mamma, bakat rabarberpaj på stulna rabarber (tanten som ägde dem är död sedan flera år ok), haft besök av min pappa och byggt garderob.

Är så taggad! På allt! Att måla och inreda bebisrum framöver, att framkalla foton till våra tjusiga ramar, att äta avokado i kväll, att måla naglarna i någon glad färg… Allt! Allt är kul!

7 kommentarer

Lägg till din →

Härligt när man blir så idyllisk av att vara gravid. Det upplever jag faktiskt också, för det mesta, att jag är och njuter liksom av bebis sparkar som påminner oss att han ligger därinne och myser och växer till sig 😍

Det här inlägget gör mig glad. Jag älskar att läsa om folk som berättar om grejer som är bra, det inspirerar mig och gör mig lätt, skingrar lite smog i mig. Och jag är så glad att du och din bebis och din Måns mår bra <3

Lämna ett svar