En idyllisk sommarhelg

 
Denna första helg i juli har verkligen varit allt som en vill att en sommarhelg ska vara. I lördags efter jobbet satt jag ute i gräset och tryckte vattenmelon för glatta livet. Framåt kvällen drog jag, mamma, storasyster och en saknad bästis i form av Angelica till Oskarshamn. Värmen höll på att ta kål på oss ett tag, men vi hade en mysig stund på Harrys innan vi tog oss till Brädholmen och lyssnade på Tomas Ledin. Kvällen fortsatte så småningom med bästa Markus Krunegård, fint häng med Matilda, Caroline, Sofia och en drös nya bekantskaper. Enkelt sammanfattat en supertrevlig kväll med personer som jag tycker så mycket om.
 
Söndagen har varit alldeles för varm och jag har inte varit produktiv för fem öre. Lite ångest på det såhär i efterhand, men vad fan. Kvällen spenderades i alla fall i Kalmar med Manja. Hon tog ett snabbt dopp innan vi travade runt en sväng på stan och sedan slog oss ner i gräset och diskuterade livet. Hon är så bra, min vän.
 
Next up; Göra mitt bästa för att hinna sova ett par timmar i ett galet kvavt rum innan en sex dagar lång arbetsvecka börjar. Natti natti!

35 kommentarer

Lägg till din →

Det har verkligen varit en helt fantastisk helg, så underbart väder och för min del får det gärna fortsätta så 🙂

SV: Ja verkligen! Det är så häftigt och som sagt, det är så mycket mer än bara ett guld. Nya idoler har fötts, nya hjältar och inte minst, inspirationen hos barn och unga lär ha skjutit rejält i höjden 🙂

Haha ja, det har jag och det var lite därför jag reagerade på det. Tror aldrig jag har träffat någon annan Manja 😛

Låter verkligen som en helt fantastisk helg. Lite avis på att du varit och lyssnat på Krunegård.

Nu har jag fått lite färg i alla fall.

Var samma här gällande sova delen, sov inte mycket i natt för att det var så varmt och kvavt 🙁 Sen var det bara upp igen och jobba!

Låter som en härlig helg! =) Jag är inte heller produktiv när det är så himla varmt, man orkar liksom inte. :3

Sv: ja det var jätteroligt! Och det bästa är att allt är gratis så man förlorar inte nånting på att gå dit utan skapar bara ett nytt roligt minne, så det är verkligen suveränt. Hoppas du får en bra dag, kramis 🙂

Lämna ett svar