Familjen på Skånetour: Dag 2

 
Efter första nattstoppet på vår lilla semestertripp drog vi på tisdagen vidare mot Simrishamn. Där gick vi runt en sväng i solen innan vi hamnade på ett fik. Mina föräldrar såg måttligt roade ut.
 
 
Pappa tog en rökpaus och mamma en Instagrampaus.
 
 
Så småningom hamnade vi i Ystad. Där blåste det kallt.
 
 
Badpromenaden i Ystad.
 
 
Vi hann med ytterligare ett stopp, denna gång i fina Smygehuk aka Sveriges sydligaste udde, innan vi åkte till Malmö där vi skulle sova. Jag parkerade mig på hotellsängen med hämtmat och såg Sverige vinna guld i U21-EM efter mycket drama. Älsklingar!
 

22 kommentarer

Lägg till din →

Kul med en tripp och Ystad är ju riktigt mysigt. Saknar det där lite när jag flyttat att åka iväg med föräldrarna, blir ju inte så nu liksom. Inte på sams sätt i alla fall

Sv: ja men han är bäst! Haha åh va mysigt!! Skulle verkligen vilja se honom live alltså.. Åh jaa den är också så himla bra, har hört den någon enstaka gång bara så får börja lyssna mer på den för den är ju faktiskt suverän. Kram 🙂

hehe jag fick som sagt inte ens plats med alla i bilden heller. xD men snart så har jag förvaring för dessa med. 😛 hehe…xD Jag älskar att lukta på dem, tror att det är det som drar mig till att köpa dem, dofterna! 😛

vad mysigt och jag diggar bilden när din mamma sitter vid ett bord och kollar instagram på telefonen medan din pappa sitter i ett bord längre bort och röker 😀

Riktigt härliga bilder! 😀

Sv; tackar! Ja, det är så roligt att berätta vår historia, så kul att du gillade den 😀

Lämna ett svar