Söndag på is

 
Igår kom mina föräldrar upp till Jönköping och hjälpte mig tömma och städa lägenheten. Jag lämnade över nycklar till min hyresgäst och vinkade adjö till min kära lya. Nu är jag hemhemma ett par dagar. Ett jäkla flängande på mig nu för tiden, eller hur? I morse efter frukost åkte jag och päronen och fikade på bästa (typ enda också, men ändå bästa) stället i närheten.
 
 
Hemma packade vi ner sojakorv och varm choklad i en korg och fyllde en kasse med ved. Jag hoppade i mitt underställ och var såhääär peppig och glad när vi travade ner till sjön på andra sidan vägen för att åka skridskor.
 
 
Kände mest såhär när jag kom ut på isen. Det är ju fullständigt LIVSFARLIGT att åka skridskor. Herregud.
 
 
Mamma gled runt på skorna. Lika farligt det nästan.
 
 
Hoppla nu blev det obehagligt många bilder på mig här. Ellen på jävligt hal is. Hal Ellen på is? Aja, jag tog mig framåt i alla fall. Visst glömmer man alltid hur ont man får i fötterna av att åka skridskor? Just det. Påminner er nu. Ont gör det.
 
 
Sen fick jag vila fötterna. Thank uuu. Vi grillade korv och käkade kex innan vi packade ihop och gick hem för att duscha av oss röklukten. Bra söndagsäventyr!

12 kommentarer

Lägg till din →

Vilken underbar dag! Länge sedan jag åkte skridskor, men jag minns mycket väl hur kallt det blir om fötterna och hur framsidan av smalbenen ömmar efteråt 😀 Jättefina bilder och det ser verkligen mysig ut! Kram <3

En så härlig dag och vilka glädjefyllda bilder på dig! 🙂

Svar: Alla är vi olika. Jag är lite både och: kan behöva lugn och ro, men är samtidigt sällskapssjuk nästintill jämt.

Insiktsfullt av dig att avstå från TheSims om det inte var bra för dig. Jag är också periodare och tillåter mig själv att spela i timmar om jag så vill. Dock är jag bra på att prioritera annat om det är nödvändigt.

Kram

Lämna ett svar