Familjen på Skånetour: Dag 1

 
Efter frukost i måndags packade vi in oss (och typ hela vårt hem) i bilen, jag och päronen. Jag fick äran att köra första biten ner till Brösarp. Där åt vi lite innan vi började klättra i Brösarps backar.
 
 
Efter att ha pustat ut lite var både jag och mamma nöjda med utsikten.
 
 
… och var tvungna att fota den, såklart.
 
 
Jag bad mamma ta en bild på mig. Det gick kanske inte jättebra, men jag ser ju ganska glad ut i alla fall.
 
 
Såhär såg det ut uppifrån en av de högsta kullarna! Vi övervägde att lägga oss på marken och rulla ner, det var så brant att det kändes riskabelt att gå. Härifrån drog vi vidare till Kiviks Musteri där vi gick wild and crazy i gårdbutiken och tog en fika.
 
 
Under kvällen besökte vi Stenshuvuds nationalpark. Jag hade vid det laget drabbats av både huvudvärk och en sån där sjuklig trötthet som påminner om den jag kände när jag hade borrelia.
 
 
Här, på Svabesholms Kungsgård, sov vi första natten. Fint ställe med målningar i taket, bra frukost och hundar lite överallt. Botade huvudvärken och tröttheten med nio timmars sömn i en väldigt skön säng.
 

48 kommentarer

Lägg till din →

hehe ok. tyvärr kommer jag inte att ta upp på bloggen vad jag tyckte. matrecensioner är en av få saker jag inte tar upp på min blogg. 😛

Vilka fina bilder!! Och vad vackert det är (vilket det är överallt i Skåne). Kivik vill jag också besöka i sommar 🙂

Låter helt underbart, bortsett från att du mådde dåligt där med huvudvärken ett tag. Men annars. Att rulla nedför en backe har jag inte gjort (eller tänkt på ens!) på länge, så var kul att ni åtminstone övervägde det, hehe. Är kul att tänka lite halvgalna grejer ibland.. 🙂

Vad mysigt och kul med utflykt! 🙂

SVAR: Tack så mycket! Jag har inte riktigt gått i dem än, men när jag testade dem så kändes det betydligt mer bekväma och mjukare än ballerinorna som jag köpte förra året från H&M, haha.

Vilken underbar tripp! Var ni på stranden i Tobisvik? Fantastisk!

haha, jag älskar kommentaren du skrev om min blogg! vad roligt om jag kan förmedla solsken och idyll efter en tuff vinter! =)

Alltid kul med utflykt! Ert övernattningsställe ser mysigt ut. 🙂

Svar: Tack! Kul att du gillar vår balkong. Det är fruktansvärt att sitta där ute mitt i sommaren, jag är liksom du inte så förtjust i värmen. Parasollet har dock gjort stor skillnad. <3

Kram

Lämna ett svar