Fyra dagar i Skåne

Här försöker jag guida mamma till en någorlunda vettig bild på mig. Tips såhär i efterhand: Prata först, fota sen.
 
Jag är tillbaka från Skåneland! Sedan i måndags har jag och lilla familjen varit på bilsemester. Jag har en hel del bilder att visa från dessa dagar, så räkna med ett par välfyllda inlägg inom kort. Eller tja, risken finns att det dröjer ett tag, jag har nämligen precis kommit innanför dörren, och innan veckans slut väntar både två dagars jobb och konsert (ish) och en hel del annat. Men det kliar i fingrarna, så jag ska nog lyckas klämma in lite tid för bloggen.
 
Vad gör ni i den efterlängtade sommarvärmen?

18 kommentarer

Lägg till din →

Så härligt med Skåne 🙂 Där har jag aldrig varit faktiskt men man får ju höra att det ska vara så fint där 🙂
SV Men eller hur, värsta winwin ju 😉

haha jaså? xD Ja då är vi ju två om det.. 😛 mamma bränner sig, pappa blir brun och syrran med. Jag och min bror vi får inge färg typ. 😛 haha..xD

Lämna ett svar