Lugnet före stormen

Kassa mobilbilder i brist på annat. Ja, jag har fortfarande kvar mina adventstjärnor…
 
Detta har verkligen varit en optimal söndag. Efter frukost följde jag de sista världscuptävlingarna innan OS (!), åt god mat och tog en skön promenad med mor och hund. Har även hunnit med att städa mitt rum ganska ordentligt, så skönt med renbäddad säng sen.
 
Hela veckan har varit ganska lugn egentligen. Det känns så skönt och ovanligt att bara ta det helt lugnt och inte känna en massa stress och press. Men jag vet att det snart blir galet mycket igen… Möter de närmsta veckorna och månaderna med skräckblandad förtjusning. Oj så intensivt det kommer bli med dokumentärfilmsprojekt, praktik, volontärarbete, OS, jobb, nationella prov, allt övrigt i skolan, resa till Berlin, bal och slutligen student i mitten av juni. Förstår inte hur jag ska hinna med att ha två lov mitt i allt detta? Peppar mig med att jag fick högsta betyg på talet i engelskan och på den lilla filmen jag gjorde om min vän. Heja!
 
Nu inväntar jag mest det sista avsnittet av Äkta människor innan det är dags för en ny vecka igen.
 

12 kommentarer

Lägg till din →

Så mysigt det ser ut.
Verkligen mycket att hinna med innan studenten, men du ska se att du lyckas med allt. Och grattis till betyget!

Tycker det var trist att det var sista avsnittet av äkta människor igår, det slutade ju väldigt spännande alltså.

ibland är det så skönt att ta det lugnt och på så sätt kan man samla krafter också för att sedan fortsätta med mer energi med det man ska göra 🙂

Lämna ett svar