En bal på slottet

Klänning och hår bakifrån.                                        Jag och pappa utanför slottet.
 
 Min fina klass minus Felicia som är den vi alla kallar på i bilden.
 
Med mina underbara.
 
Paus i fotandet, trodde vi.
 
Jag och min vackra vän.
 
 ♥
 
 
Vad är väl en bal på slottet? Ända sedan vi var små har vi undrat. Dagen började ganska tidigt med att Nadja gjorde mig fin i håret, och fortsatte så småningom med en sminkning av Rene. Tur för mig att jag har så duktiga vänner. Jag mötte upp några i klassen och vi tog oss i gemensam trupp till slottet där vi fotograferades av nära och kära innan det blev trerätters, tal och skönsång av lärarna och slutligen dans natten lång.
 
Så vad är väl då en bal på slottet? Jag hade inte sällskap av någon prins, men 16 vackra prinsessor. Jag tappade ingen glassko, men (tack och lov) en blodig ballerinasko. Saker blir sällan som man tänkt sig, men när vi satt i Manjas kök med en chipsskål mellan oss och såg solen stiga över en ny dag var vi överens om att en bal så slottet nog är ganska fin trots allt.
 

27 kommentarer

Lägg till din →

Det är en väldigt vacker färg på din klänning! :3 Jag tror vi har ungefär samma nyans av grönt 😉

Lämna ett svar