En helg i Norrköping och chokladbollens dag

Har man blivit vuxen när man drar en lättnadens suck över att det äntligen regnar, eftersom gräsmattan verkligen behöver det? Minigräsplättsägare är kanske min personlighet från och med nu.

I helgen åkte Måns och jag till Norrköping där vi mötte upp Julia och Albin. I stället för att de skulle åka hela vägen till Habo eller vi hela vägen till Stockholm hade vi nämligen bestämt oss för att mötas ”ungefär halvvägs”. Så Norrköping blev det. Julia och jag var där ihop för fyra år sedan, men jag minns helt ärligt inte så mycket av det. Mitt minne är ett mysterium.

Hur som haver blev det en helt otrolig vårhelg. Vi åt dundergoda burgare till lunch, promenerade fram och tillbaka över stan, åt glass, satt på hotellrummet och pratade om allt som ligger framför, åt middag. Det är så kul att umgås vi fyra! Tänk att vi har Julia och Albin.

På vägen hem stannade Måns och jag vid Löfstad slott. Vi kikade i deras mysiga handelsträdgård och åt lunch och morotskaka. Livets liv att ha en försommardag bland växter och gamlingar med honom! Vi insåg att det här med att vara ledig och fika sig genom dagarna absolut har något.

Jag var och klippte mig i går och fick frågan vad jag gör på fritiden. Det är min värsta fråga för det får mig att inse vilken personlighetslös människa jag är. Jag har slutat göra allt? Vad ska jag dra för kort? Jag sjöng i kör för 10 år sedan? Jag brukade fota men jag har sålt min kamera? Jag tänker att jag skriver men det gör jag ju faktiskt knappt? Nåväl, håret blev klippt och jag får fortsätta vara en person som jobbar, lagar middag och äter maten framför Robinson. Repeat.

I dag tog Måns och jag långlunch för att hinna baka chokladbollar till eftermiddagsfikat (det är ju chokladbollens dag i dag!). Otroligt prioriterat av oss faktiskt.

Tack förresten för alla grattis till graviditeten! <3 Jag ska förbereda ett preggoinlägg de närmsta dagarna, så undrar ni något så skriv en kommentar så tar jag med i inlägget.

Kram!

6 kommentarer

Lägg till din →

Jag köpte delicatobollar till mina årskurs 7 och 8 😀 Det var jättehärligt, verkligen.

Hela det här inlägget känns så knoppigt! Jag dras in i berättelsen om gamlingar och morotskaka, Julior och Albinar och Månsar, försommar. Och personlighetslöshet, haha. Jag har många duttiga hobbys, men att säga att jag ”stickar” på fritiden är definitivt att ta i, för det händer ju bara någon gång ibland. Och att jag sjunger… nja, inte längre? Spelar trummor? Njaaa, någon gång i veckan kanske… haha, ja, du hör XD

Vad mysigt att få läsa ditt inlägg om besöket i Norrköping samt om det här med vem man var och vem man blivit.

(Sent) Svar: Tack för kommentaren.

Kram

Lämna ett svar