Påsk och picknickar

 
Vi börjar inlägget med en puss på kinden. Hej och välkommen! 
 
 
Förra helgen var det påsk. Är långledigt det bästa vi har? Absolut. 
 
Måns och jag hade picknick med hans familj och tog ett antal turer i skogen. Bakade bröd och kladdkaka, såg tusen filmer. 
 
 
Sen SWOSH gick arbetsveckan och fredagen kom. Ida undrade om jag ville leka med henne efter jobbet och det ville jag såklart. Vi hälsade på vår kollega på hotellet där både Ida och jag jobbat, sen gick vi till stadsparken och drack kaffe. Observera mina trasiga fingrar? Ser ut som att alla gått av.
 
Några andra som var i stadsparken hade något slags födelsedagsfirande med skimrande ballonger. Vi övervägde att stampa dit och kapa firandet eftersom det ju är Ida som fyller år i helgen och ingen annan? Jag kastade imaginära födelsedagsserpentiner på Ida som tröst. 
 
 
Mötte Månsen och hängde på soffan resten av kvällen. Känns brutalt att vara ledig bara två dagar denna helg, eller? Nåväl, livet är härligt och han jag delar hem med är fantastisk errry day. 
 
Glad lördag osv!

10 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar