Gå på en första dejt med mig!

Wilma har fyllt i en lista med frågor som tydligen är perfekta att ställa på en första dejt. Kul tycker jag! Därför ska ni nu få gå på en första dejt med mig. Hoppas vi får en rolig stund ihop! 
 
 
Det är alltså den här personen ni går på dejt med. Okej, då kör vi! 
 
Vad gör du när du inte jobbar eller går i skolan?
Lagar mat, diskar och scrollar på telefonen är nog det mest sanningsenliga svaret. Men jag brukar också umgås med mina vänner, träna och skriva. Och så hänger jag ju en hel del med min kille, men det blir väl lite pinsamt om jag nämner honom på vår första dejt. 
 
Är du introvert eller extrovert? 
Introvert i grunden. Samtidigt har jag ganska många extroverta drag och jag tror att nya människor uppfattar mig som ganska social och framåt. 
 
Vad tycker du är viktigt i ett förhållande? 
Att man skrattar mycket ihop! Och kan prata med varandra på riktigt. Samt närhet, trygghet och bekräftelse. 
 
Vad är ditt drömjobb?
Jag vet verkligen inte. Jag har inget tydligt mål. Däremot har jag svårt att se att jag någonsin skulle byta bana helt – jag kommer nog alltid jobba med kommunikation på ett eller annat sätt. Just nu är jag superpepp på att utvecklas inom kommunikatörsyrket och bli mer säker i min roll. 
 
Om du får välja vem som helst i hela världen, vem skulle du bjuda över på middag? 
Min familj eller mina närmaste vänner. Det var så länge sedan jag träffade dem. Och helt ärligt, är det inte en så stressande tanke att prestera flashig mat och hålla låda för ett gäng främlingar? 
 
Hur är din familj? 
Spretig! Har du penna, papper och en timme så kan jag absolut ge mig på att reda ut släktträdet, men jag vet inte om det är så spännande? 
 
Vad har du för relation till dina vänner?
Jag har ganska många vänner. Just nu bor vi långt ifrån varandra och alla är i full färd med att bygga sina respektive liv, så vårt häng är lite på paus. Vi träffas när vi har möjlighet liksom. Och det får vara så. Det gör inget. Jag har varit sjukt nära mina vänner i väldigt viktiga perioder i livet, och jag vet att vi alltid har varandras rygg. Så tacksam för dem. 
 
 
Berätta något om dig själv som kommer göra mig överraskad. 
Jag har ett Twitterkonto med 1 000 följare där jag rapporterar från världscuptävlingarna i längdskidåkning. 
 
Om du vann tio miljoner, vad skulle du göra då? 
Köpa ett tjusigt hem, SPARA (finns få saker jag tycker är roligare än att spara pengar), ge tillbaka till mina föräldrar för allt de gjort och gör. 
 
Vilket ämne väljer du helst i en frågesport? 
Om media/svenska kändisar är en kategori så tar jag absolut den. Kan häpnadsväckande mycket om svenska kändisar? Är också pinsamt dålig på geografi och historia vilket verkligen grämer mig eftersom det inte passar min persona. 
 
Vilken är den häftigaste platsen du varit på? 
Hjärnsläpp nu? Kan inte komma på en enda plats jag varit på? EEHHHH. Gillar utsikter och platser med historia…? 
 
Vad har du för favoritmat?
Jag har verkligen ingen favoritmat. Jag älskar brieost, honungsmelon, surdegsbröd, pasta, grönsaker och bär. 
 
Vad är det värsta du hade kunnat tänka dig att göra på en dejt? 
Förut tyckte jag att det var en jättejobbig tanke att behöva äta ihop. Nu tänker jag att det skulle vara skitjobbigt att typ spela padel ihop. Dels för att jag aldrig testat och säkert är kass, dels för att det är jättesvårt att prata när man är andfådd och på flera meters avstånd från varandra. BAM!
 
Vilket tv-program hade du helst varit med i? 
Let’s Dance!!! Drömmen sedan många år. Typiskt att jag måste bli känd innan jag ens kan bli en påtänkt deltagare… Just nu följer jag Robinson flitigt och tänker att hmmm detta kanske vore något… Men så inser jag att jag är Sveriges mest bekväma person och hånskrattar åt mig själv.
 
Vad ville du jobba med när du var liten? 
Delfinskötare, artist, lärare. 
 
Har du någon hemlig talang? 
Jag är jättebra på att äta tacos utan att spilla på tallriken. Jag kanske kan visa på nästa dejt…? 

11 kommentarer

Lägg till din →

Men vad kul att få läsa dina svar. Inser att våra svar är ganska lika på många frågor. Kul ju! T.ex. det där med TV-program och första dejt aktivitet. Drömmen att få vara med i Let’s Dance!!

oerhört dejtvänlig, känner att vi skulle klicka bra utifrån dina svar. skulle abso gå på en andra dejt med andra ord. kram!

Så roligt inlägg – tack för att jag fick följa med på dejten 😁
Jättefina bilder och roligt att få veta lite mer om dig! Kram fina du 💖

Jättekul att få veta mer om dig Ellen! Skulle nog säga att vi är ganska lika på den punken med introvert/extrovert och sen spara är en självklar grej!! KRAM <3

Åh vad roliga och härliga frågor!! Jag kan verkligen tänka mig att detta är frågor som kan tas upp under en dejt 😀
Skulle gärna vilja göra en sådan här lista på min blogg också, om det är okej? 😀 <3

Vilka härliga frågor och svar att ta del av! Jag kan med lätthet svara samma som du på vissa frågor, däribland om drömmen att vara med i Let’s Dance samt det lilla faktum att man måste bli känd först…

Svar: Tack snälla för gratulation och fina ord! Din visade glädje för vår skull värmer så. <3

Kram

Lämna ett svar