Frågor jag hittat i olika blogglistor

Det bästa med att ha en blogg är att man får intervjua sig själv i tid och otid, helt ogenerat. 
 
Ditt senaste klädköp? 
Spontaninhandlade en jacka som någon av mina bloggkompisar hade lagt upp som *inspo* på sin blogg. Jag tänkte ”snygg den köper jag”. Jaha okej. Varsågod Ellen, treat yoself.
 
Vad har du i din taco?
Vegofärs, gurka, majs, gräddfil, salsa. Avokado och tomat kanske. Är så basic. 
 
Senaste boken du läste?
Lyssnade på Resten av allt är vårt av Emma Hamberg och ÄLSKADE den. Vill flytta in hos Emma och hennes döttrar nu, samleva med dem. Åh. 
 
Hur många koppar kaffe dricker du varje dag?
Tre kanske. 
 
 
Är du namngiven efter någon speciell?
Pappas mormor hette Ellen. Det råkade nog dock mest vara ett sammanträffande att mina päron gillade namnet och att det fanns i släkten. Glad för det är jag, tycker ju som bekant att Ellen är världens bästa namn
 
På tal om namn – om du fick välja vad din hypotetiska partner skulle heta, vad skulle det vara?
Den här frågan kan jag ha kommit på helt själv pga ROLIG fråga. Fick ju sålla bort alla namn som jag har någon slags snubbhistoria med… Kvar blev, av namnen som ändå känns trevliga att kalla sin partner… Alex och Adam! Joel är också ganska fint. Viktor kanske. Kom på nu att jag träffat både Joel och Victor. Fan då. 
 
Pontus är ett namn som jag inte hade stått ut med att min partner hette. Vedervärdigt, helt ärligt? 
 
Om du var någon annan, skulle du vilja vara vän med dig? 
Tror fan inte det? Jag tror att jag hade tyckt att jag var ganska kul på Twitter men i övrigt en lite för try hard och trist person. :-)) 
 
Har du något smeknamn? 
Ellis har ändå blivit otippat etablerat i mitt ena kompisgäng. 
 
Vad var det första du tänkte när du vaknade i morse?
Tydligen på mitt jobb, för klockan 04.37 vaknade jag av att jag hörde mig själv ropa (ja, ropa) ”miljömålen för helveteeeee”. Aha oki. 
 
Vad ska du göra i morgon? 
Jobba (har ett helt gäng möten så dagen lär gå fort), träna (ska testa ett nytt gruppass wish me luck), tvätta håret (friendly reminder till mig själv). Typ det. Vardagslivet va, så glassigt. 

9 kommentarer

Lägg till din →

Skojig lista, gillar särskilt din egenkomponerade fråga 😀 själv tänker jag på namn jag hade döpt en ev son till – gillar namnet Joel. William är också fint! Och Oliver!

Haha ja vardagslivet.. just nu snurrar det bara på 🙂 ja Ellen kan nog verkligen vara ett av de finaste namnen! Och vad roliga tankar om partner-namn😄

Lämna ett svar