Listan om 2020

Hur har ditt år varit?
Men strålande. Det känns nästan fel att skriva eftersom världen kollektivt har haft ett så dåligt år. Men jag har varit lyckligare än någonsin. Har trivts på jobbet, flyttat till en större och finare lägenhet och framför allt varit nykär och umgåtts med Måns varje dag. Livets liv.

Gjorde du något 2020 som du aldrig gjort tidigare?
Var i Västerås…? Tror inte jag varit där innan. Besökte Fotografiska, badade utomhus i oktober, spelade Ticket To Ride (inte så kul?) och såg alla Sagan om ringen-filmerna utan att somna. Det känns som att jag gjort så himla mycket nytt men kommer inte på något.

Vilka datum från året kommer du minnas?
7 januari när jag träffade Måns familj första gången. Det är väl ändå någon slags milstolpe.

Lärde du känna någon ny?
Måns familj och vänner. Så glad för dem allihop!

Det bästa med året?
Åh nej nu blir det redan tjatigt… Måns…

Det sämsta?
Oron för andra.

Vilka länder besökte du?
Lämnade inte Sverige pga corona. Har visserligen inte lämnat landet sedan 2017 haha… Vi skulle åkt på bröllop i både Grekland och Pakistan, men det har skjutits upp.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har varit friskare än på flera år! Blev matförgiftad i våras (tror jag, för ingen annan var sjuk).

Största framgång på jobbet?
Fick fast jobb. Kul!

Största framgång på privata planet?
Har blivit en så mycket härligare person, helt ärligt. Kanske för andra, men framför allt för mig själv. Mer initiativtagande och mer av en doer, mindre grinig och långsint. Väldigt mycket tack vare att jag har en så rationell sambo som hejdar nedåtgående spiraler och annat trams.

Favoritserier i år?
Kalifat, Dejta, Vikings, Peaky Blinders och Queen’s Gambit.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Var ledig och hemma. Måns fixade finfrukke och så löste jag korsordet han hade gjort till mig. Kanske finaste presenten jag fått – ett personligt korsord. Åt hämtmat på balkongen också och tog det vackert.

Firade med några vänner ett par dagar innan. Då såg det ut såhär:

Blev du kär i år?
Ja men hallå.

Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år?
Gladare! Hurra! Det var väl jag värd.

Vad spenderade du mest pengar på?
Hyra/bostad.

Vad ska du göra 2021?
Åka på skidsemester (första gången!!) och jobba. I övrigt vågar man ju inte planera så mycket. Vill köpa hus!

12 kommentarer

Lägg till din →

Så glädjande att läsa att du ser tillbaka på ett lite extra fint år. Hoppas att år 2021 bjuder dig på fortsatt lycka!

Svar: Tack för orden till mitt första inlägg i år.

Kram

Är så GLAD för att du haft ett bra 2020!!! Faan Ellen det är du värd! Det är så fint att se hur fint du har det med Måns och att se hur du trivs med ditt jobb ger mig hopp om att jag någon gång också kommer hitta ett jobb som jag trivs med. Kram från en som följer (och gläds för) allt du gör!!! <3

Hej Ellen,
Såg din kommentar på min blogg först nu, vad roligt att du hittade mig igen och extra roligt för mig att komma in och läsa om vilket underbart år du haft.
Min dator har strulat så därför har jag inte uppdaterat på ett tag men tänkte försöka komma igång igen, annars är jag mer aktiv på instagram Lillabus86 om du vill följa där.

Ha det fortsatt superbra!

Så underbart att du hade ett så bra 2020 – det är du så värd fina du!!! Är så otroligt glad för din skull!!! Nu satsar vi på att 2021 ska bli ännu bättre till och med! Stor kram 💖💖💖

Lämna ett svar