När man är korkad tom och glad

Vi ser dokumentären om det sista året med Kent. Inser till… oklar känsla att fyra år passerat sedan jag stod i publikhavet under deras absolut sista konsert. Det är så länge sedan. Men förra året är också så länge sedan. Tid är märkligt på det sättet. Många av de senaste åren är bara någon slags gemensam klump i mitt minne. Man vet ju aldrig på förhand vilka år som ska bli viktiga och inte.

Jag tänker på hur annorlunda jag blivit med rätt förutsättningar. Jag är precis samma, egentligen, såklart (jag ställer fortfarande frågor som om det vore en tävling, kan aldrig låta bli att pilla i sådant jag mår dåligt av och pendlar ständigt mellan hybris och självförakt), men ändå inte. Jag känner mig liksom lugn. Heltidslugn (Part Time Psycho). Det gör under för en orolig själ att ha en stabil vardag (utvecklande snällt utmanande jobb 8-17, lunchpromenad runt kvarteret och middag framför tvn aka hamsterhjulet alla verkar fasa) och framför allt att ha en trygg famn som aldrig låter mig tvivla.

Jag är lite grinig också såklart, för att jag inte har något att skriva längre. Det är så menlöst att vara lycklig. I sorg är vi så desperata efter igenkänning men att höra att någon annan mår bra spelar väl fan.

Skit samma egentligen. Jag behöver aldrig skriva ett ord igen. Jag är gärna banal. Hela världen är så underbar…

8 kommentarer

Lägg till din →

Bra tankar. Tiden är så otroligt konstig. Just nu känner jag att det är typ juli och så är det nytt år om lite mer än en vecka. Helt galet!

Ja, tiden är himla märklig. Det märker jag av bara genom min graviditet. Helt galet vad fort tiden har gått då det enbart är 13 dagar kvar tills att bebisen faktiskt kommer ut och det kan bli tidigare också. ^^
God jul i efterskott <3

God fortsättning fina du och det är ju inte helt fel att få unna sig att må bra efter allt du har gått igenom de senaste åren 💖 Stor kram till dig 💖💖💖

Ett så fint inlägg. Det är värmande att läsa att du trivs med livet som är nu. Fortsatt ta vara på dig. Gott nytt år!

(Sent) Svar: Tack för att du tog dig tid att läsa och kommentera mitt inlägg. Hoppas att mottagarna av era julkort blev glada.

Kram

Jag är också team hamsterhjul-och-banalitet. High five!! Ibland tycker jag det känns som att man *förväntas vilja göra stora saker i livet*, men jag kommer verkligrn vara nöjd sålänge jag får ha ett trevligt jobb och vara med någon jag tycker om och hitta på mysiga saker på min fritid :’)

Lämna ett svar