Fem månader kvar

En drygt två och ett halvt år gammal bild på en glad Ellen.
 
Lovet sjunger på sista versen. I morgon börjar skolan igen. Fem månader, sedan tar jag studenten. Det är ju helt absurt. Jag har alltid varit minst. Yngst i familjen och i många andra sammanhang också känns det som. Förhoppningsvis grejar jag de sista månaderna av skolarbete utan allt för mycket stress och ångest. Ska försöka att bara ta vara på den sista tiden med mina fina.
 
Lovet har varit väldigt lugnt och skönt, precis som jag vill ha det. Jag har firat jul och nyår och varit i Kalmar några gånger, men bortsett från det har jag nästan bara varit hemma och såsat runt i myskläder, ätit gott, promenerat i skogen med familjen och tittat på Tour de Ski.
 
Fem månader.
 

13 kommentarer

Lägg till din →

Oj bara 5 månader kvar alltså. Vad har du tänkt att göra efter studenten?

Var riktigt jobbigt att se dem så ledsna efter finalmatchen. Men de gjorde en riktigt bra turnering.

kan lova att de 5månaderna kommer försvinna i ett nafs! sista terminen på gymnasiet går kanon fort.

Ja när man sparade skrev man sällan på de man hade, det är sen när man sluta spara man börja använda de så smått.

Åh va härligt att nedräkningen till studenten har börjat! 🙂 Njut av varenda sekund! 🙂
sv; Ja absolut! Allt blir roligare om man är två som tränar 🙂 Peppar varandra att komma iväg!

Lämna ett svar