Måns bilder på mig – Instagrampojkvännen slår tillbaka

Strax efter nyår skrev jag en tjurig text på min Instagram om att jag behöver ta nyårsbilderna själv i en spegel för att Måns aldrig tar bilder på mig. Har sällan fått ett liknande gensvar på en Story. Kvinnor som aldrig blir förevigade av sin partner verkar vara ett utbrett problem i samhället. Kommer kanske starta stödgrupper på Facebook och börja ge snubbar (min statistik visar att de dåliga fotograferna till 100 procent var män) en Grundkurs i att vara Instagrampojkvän.

För Måns började det hela när jag räckte över honom en bok med bilder från vårt första år tillsammans. Han kunde liksom inte förneka obalansen i hur många bilder jag tar på honom jämfört med hur få han tar på mig.

Måns ansåg sig dock, trots detta, ha blivit felaktigt anklagad och har därför skickat en drös bilder på mig som bevis. Bilder som jag aldrig tidigare fått se. Vi kikar.

Här sitter jag på altanen på min kusins och fasters hus, en dag sent i maj förra året. Det var på den tiden då jag fortfarande bar ringar varje dag. Har absolut säckat ihop lite på den punkten under hemmajobbandet.

Tydligen sparar Måns vissa snaps jag skickar. Typ som här, när jag hånar hans hårfäste eller prompt måste berätta hur söt jag är. Kan ju inte riskera att han missar det bara för att vi jobbar på varsitt håll hela dagarna. Till kvällen kan det ju ha gått över.

Här är jag på midsommarafton! Ja alltså, stående i hallen i vår förra lägenhet, mitt i ett prat, för några bilder från själva firandet finns såklart inte.

Skämt åsido. Det var en väldigt mysig midsommar som du kan läsa om i Midsommarhelgen 2020.

Här ligger jag och sover med min svärmors katt. Typiskt bra bild. Jag förstår absolut vad folk menar när de säger att jag ser död ut när jag sover. Oops.

Långt hopp, nu är vi nog framme i november när jag efter att ha levt i pandemiisolering och därmed enbart myskläder allt för länge sa till Måns att ”Nu ska vi ha dejt!!!”. Ser livrädd och lite full i fan ut, men det var en trevlig kväll.

Fler snaps! Jag surnade på Måns bristande engagemang för Idol.

Sen blev det jul! Vi bakade fula pepparkakor som vi dekorerade med kristyr.

Och här, mer nyligen och efter kritiken: TVÅ bilder på mig där jag fikar, en helt vanlig dag. Strålande utvecklingskurva för mannen jag lever med.

Summa summarum: Jag existerar faktiskt! Även på bild, ibland. Kul! Existerar gör nu även ytterligare en fotobok. Nämligen ”Mer 2020 men också lite 2021”, som Måns skapade som motreaktion på mitt missnöje.

Underskatta aldrig kraften i att ge någon lite dåligt samvete.

9 kommentarer

Lägg till din →

Håller med om att killar är sämre på att ta kort på oss. Visserligen tar jag själv mest kort på barnen nu men ändå 🙂

Kul att han visade att han ändå tar kort på dig

Lämna ett svar