En helg med Solskens-Sally

Bitter-Berit har förvandlats till Solskens-Sally. Jag minns inte riktigt början av veckan, det har nog varit en vanlig sådan, men de sista dagarna har jag varit så I GASEN. Det kryllar av kreativitet och energi i denna kropp, och i egenskap av person med ganska kraftiga humörsvängningar låter jag mig självklart bara dras med i denna kick.

I lördags stekte jag amerikanska pannkakor till frukost. Vi äter alltid pannkakor eller bakar frallor på helgen. Tittade på ett gammalt avsnitt av Drömhuset innan vi mötte upp Måns mamma och tog en promenad i solen. Vi pulsade i snön i en dryg timme innan vi kom hem för lunch och skidor. Så extremt trevligt med sol på näsan, som visserligen också höll på att förfrysa och trilla av under promenaden. Oh well.

I morse vaknade jag på hugget igen (gud vilken provocerande kvinna jag blir nästan stött själv). Klev upp och bryggde kaffe, kokade ägg och dukade fram knäckebröd, majskakor, grönsaker, yoghurt, müsli och pomelo.

Pomelo är för övrigt en ny frukt för mig. Moa åt den när vi hade videosamtal häromdagen och jag blev såklart tvungen att testa. På kuppen kom jag på mig själv att googla instruktionsfilmer för hur man öppnar den gigantiska citrusfrukten på bästa sätt. Kände mig som ett riktigt proffs i morse. Kul frukt för övrigt. God.

Efter frukost klampade jag ut i snön på balkongen för snurra fast en ljusslinga runt räcket. Köpte nyss en att hänga inomhus och tog en till balkongen också när jag ändå höll på (PS: Är enormt taggad på projekt balkong till våren. Den är skitful just nu). Har funderat på om ljusslingor är lite… tacky? Men bestämde mig för att det bara är mysigt.

Promenaddags igen! Under veckorna går jag ofta bara kortare lunchpromenader så jag försöker verkligen komma ut i ljus och frisk luft i lite längre omgångar på helgerna. Vi jobbar också på projekt Få Måns att ta bilder på Ellen. Går framåt ändå!

Jag har ungefär 20 idéer till blogginlägg på G. Förutom alla inredningstankar och andra storslagna planer. Herregud. Känner mig närmast manisk. Men nästa gång du hör från mig är jag säkerligen lågintensivt sur igen. Du känner väl mig vid det här laget.

6 kommentarer

Lägg till din →

Man blir så sugen på allt som du fotograferat, underbara frukostar! 😍 Måste även säga att ditt hem är så sjukt fint och bilderna på dig är sååååå fina!! Taggad för alla kommande inlägg!

Lämna ett svar