Fredag 15 december

Dagens vy och dagens Ellen.
 
Det är fredag igen. Det känns som att dagarna tävlar om vilken som kan passera fortast såhär på upploppet. De sista dagarna i skolan innan jul, de sista dagarna innan året är över och förbi. Jag börjar på gymmet och fortsätter med en lunchföreläsning med tjejerna. Klafsar fram i snöslasket mot stan, dricker kaffe i ny miljö. Saknar nästan förra sommaren när jag fick vara den som skummade mjölk. Säger hejdå och god jul för nu ses vi kanske inte mer i år. Är man vemodig since -95 får man göra sitt bästa för att inte bli för kletig och kramig, istället leka cool, låtsas att man inte är livrädd för hur allt kommer vara när det inte längre är såhär. Men just nu är det ju såhär. Och ett tag till.
 
Potentiellt nyårslöfte: Bli lite mindre av en dramaqueen.

26 kommentarer

Lägg till din →

Finis <3
Älskar det sättet du skriver på!!

Sv: Jag är också super taggad på OS.
Jag funderar på att läsa en utbildning som lärare på fritidshem, där en ska kunna arbeta och plugga samtidigt.

Är precis likadan! När jag skulle lämna Edinburgh så började jag på riktigt gråta för att jag var rädd att det liv jag levde där i hösten skulle förändras när jag kommer tillbaka, är också något av en dramaqueen 😉 Haha!

du skriver ju så intressant och fint ( det känns som att jag tjötar om det varje gång jag är inne här). förstår ditt vemod, men förändringar kan alltid vara bra! 🙂

Känner igen mig i det där, hade så svårt att skiljas från mina vänner när vi kramades och sa hejdå, god jul och gott nytt år, kändes så sjukt att inte ses förrän det är ett nytt år.

Lämna ett svar