Lite ur januarivardagen

Hallå!

Det är vardag igen, det känns som så länge sedan, innan december till och med när allt är en uppbyggnad till den 24, det var nog i november det var vardag senast men den känns genast så van.

Måns fyllde år i fredags. Jag gick ner i köket och stekte pannkakor och väckte honom sedan med sång som jag tappade bort mig i verserna på. Vi åt oss mest igenom resten av dagen också. Potatisgratäng till lunch (alla killar älskar potatisgratäng och glass, visst), prinsesstårta från frysen (vi var ju i karantän hallå) till trefikat, hemmagjord pizza till middag framför På spåret.

Under helgen strök vi gardiner och hängde upp, skissade på en tavelvägg, säkert något mer men det minns jag inte. Jag har storslagna planer just nu, känner att världen är min, att jag äger mitt liv (alt: jag har ägglossning). Det var länge sedan jag kände så.

Annars tänker jag mest på hur jag ska få tiden att räcka till. Allt handlar om att prioritera, det vet jag ju, det är bara ovant att byta spår, så sakteligen ändra riktning.

15 kommentarer

Lägg till din →

Nämen! Jag fyllde år på nyårsdagen och min sambo stekte pannkakor till mig också! Verkar vara ett typiskt bra tecken på att man hittat en bra partner 😉 Känner också att jag är lite ”on top of the world” just nu – men tack för påminnelsen att det antagligen bara är den tiden i månaden, haha!

Men hallå, vilken dag! Min gillar potatisgratäng, och älskar prinsesstårta. Vi har ätit prinsessbakelser idag :)) Och lyx att få mani av ägglossning. Ca. 2 veckor innan jag får mens så brukar jag känna FUCK, VARFÖR VAKNADE JAG ENS IDAG, VAD SYND ATT JAG INTE RÅKADE DÖ I SÖMNEN, INGET SPELAR ÄNDÅ NÅGON ROLL OCH ALLT JAG RÖR VID BLIR TILL SKIT. Ägglossning är mina två värsta dagar per cykel, hehe. Tack och lov är jag högst medveten om detta och tar saken i tystnad tills det går över…

HAHA <3 Om det är till någon tröst har jag de där dagarna precis innan mens, fast lite mer *stirra ut i intet i några timmar och känna ingenting eller på sin höjd "nej"...*. Härlig man är :-)

Men jaa vad är grejen med män och deras potatisgratäng? Med bea :))) Haha, så mysigt när du uppdaterar tycker jag<3

härliga glimtar ur din vardag! honestly, who can blame killar och deras potatisgratäng-obsession, jag hade också blivit lyrisk. troligtvis för att jag äter det så sällan :))))

Lämna ett svar