När varje dag känns likadan

Våriga bilder, men utanför fönstret snöar det igen. 21 mars, kom igen liksom?
 
Det är mycket i skolan såhär mellan sport- och påsklov. När Twitter och Instagram finns prioriterar jag bloggen ännu mindre.
 
Hur som helst, vad har hänt den senaste tiden? Jag är inne i en bra period skulle jag säga, trots att det är mycket skola och en hel drös uppgifter som ligger och släpar bakom mig. Vi har sänt radio och opponerat på varandras program, haft historiaprov och muntliga redovisningar, tragglat grammatik på tyskan… Omdömen i de olika ämnena börjar trilla in. I går fick vi som är ambassadörer nya hoodies. Ja, typ sådär rullar det på.
 
Låter så sjukt deppig, men det är mest för att jag är trött. Skönt att ha helg nu i alla fall. Synd bara att någon (typ jag…) måste förbereda nästa radioprogram, skriva en krönika och en recension, göra en uppgift i källkritik, spela in ett ljudreportage och gärna en jingel eller två. Tyskaprov och redovisning i svenska nästa vecka är icke att förglömma. 

17 kommentarer

Lägg till din →

Ja det är verkligen roligt, men nu vill jag bara bli klar med mitt pysselrum så vi kan packa upp alla kartonger så vi kan få det mer hemtrevligt 🙂

Så fint det var med påskliljor i vas.

Oj, verkligen mycket saker i skolan som du ska hinna med nu. Hoppas våren hittar fram så du kan få lite energi av solen.

Ha en bra helg!

SV: Ja, kommer verkligen kännas som en livstid D:
Dessutom följer jag Spencers, Hannas, Arias och Emilys officiella instagrams, så de lägger ju upp massa saker från inspelningen som gör att man blir ännu mer spänd!

Åh så vackra bilder.
sv: Åh, verkligen tusen tack för din fina, värmande kommentar!
Hoppas att du vill följa fotobloggen & fortsätta att kommentera!
Lördagskram. ♥

Surt att det snöar! :/ Hoppas våren kommer snart påriktigt ! Den har vi väntat på 😮

Oj vad du verkar ha fullt upp..
Vad pluggar du för något? 🙂

SV: Ja norrsken är verkligen häftigt!
Du får ta och åka uppåt i sverige nån vinter så kanske du får se ett 😛

Förstår att du blir trött av att ha mycket att göra! Jag har inte alls så många saker, eller skoluppgifter, men jag tröttnar så förfärligt fort så får ju smått panik då och då samtidigt som jag inte gör så mycket åt det ^^

sv;
Jag meed! Lägger därför upp så mycket inspo som mjöligt, då jag känner att det brukar uppskattas och jag själv uppskattar det haha 😀

Så roligt att se att du är på bloggen igen! Jag uppskattar verkligen dina inlägg! För att inte tala om dina fina bilder också! Ha en bra jobbvecka – snart är det ju påslov, eller hur?

Lämna ett svar