Helgen i mitt hemhemma och en peppig vecka

Hej och välkommen till förra helgen! På fredagen laddade jag en termos kaffe och packade ut mig själv, Måns och bebis i bilen för att styra mot mitt hemhemma. Där träffade vi min mamma, mina systrar och mina syskonbarn. Vi åt lunch ihop, fikade och gick promenader. Det är extremt ovanligt att vi är samlade allihop eftersom jag utvandrat till Jönköping och ena syrran till Stockholm, så man får liksom försöka att insupa varje sekund av bullret som blir när alla befinner sig i samma lilla kök. Det är fint.

Måns, Levi och jag bodde hos min pappa under helgen. Njöt av lugnet som bara finns i skogen, åt allt som är gott och eldade i brasan. Ljuvligt. Dessutom planerade vi lite inför vårens stugrenovering. Vi ska nämligen börja rusta upp det lilla huset som står på pappas tomt. Jag är meget taggad på detta. Kanske vill du hänga med och se vad vi pysslar med också?

Jag tog med mig ett förträffligt gott humör in i den nya veckan och har liksom… studsat fram genom dagarna. Gått kalla grå promenader med barnvagnen, ringt istället för att skriva bara för att det är trevligt, bakat kalljästa frallor på löpande band (Nattjästa frallor á la Fazer och kalljästa frallor med havregryn á la Camilla Hamid, båda varianterna mycket goda), kört otaliga maskiner med tvätt, planerat för framtiden och fått spontanbesök.

Det är en ynnest att få ha det så här, att få må så här. Att vara så ivrig på allt som ligger framför och samtidigt njuta så mycket av hur livet är just precis nu. Trodde inte att jag skulle kunna ha det så här.

12 kommentarer

Lägg till din →

Låter så underbart att umgås alla sådär!
Också en otrolig påminnelse om att njuta i stunden samtidigt som man är ivrig på framtiden!

Lämna ett svar