Långhelgen – Brahehus, Gränna och Bondbergets naturreservat

I fredags knackade mina föräldrar på dörren. Jag hade inte sett dem på drygt tre månader. Pappa hade en gungstol under armen som han hade släpat upp till högsta våningen. Den är svart med målade blommor på, och så himla fin hos mig. 
 
Jag hade bakat degigt bröd och det åt vi till frukost innan vi begav oss till Brahehus. 
 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

 
Det är så himla fint vid den här ruinen. Spanade på alla gårdar nedanför som jag gärna skulle äga en dag. Inte alla nödvändigtvis, en räcker. 
 
(null)

 
Vi strosade på Grännas gator sen och åt lunch ihop innan vi åkte tillbaka till stan och mötte upp Måns som hade jobbat. Handlade blommor, åkte hem till oss och drack kaffe. 
 
(null)

 
Så sent som dagen innan hade jag upptäckt att Bondbergets naturreservat ligger precis bakom vår lägenhet. God morgon. Jag promenerade där i nästan två timmar en dag för jag gick vilse. Det är en så himla stor och fin skog. Tog såklart med Måns och mamma dit och tittade på utsikten. 
 
Resten av helgen gjorde vi ärenden, rensade lägenhet osv. Innan långhelgen ville jag knappt vara ledig pga jobbpepp. Efteråt ville jag såklart inte börja jobba igen, pga ledighetspepp. Jaja, varför ska man vara nöjd med det som är. Pfff. 

10 kommentarer

Lägg till din →

Måste verkligen ha varit så himla kul att få träffa dom igen efter så lång tid, wow! Naturreservat älskar jag, de brukar alltid vara så otroligt vackra att gå runt i <3 Magiskt!

Men vad vackert! Både händelserna och vyerna. Trodde först att ni inte var i Sverige. Men sedan så blev jag påmind om Mrs. C och kände mest HAHAHAH det är klart det är Sverige som bjuder på dessa vyer!! Underbart.

Även fast jag älskar Norrland så kan jag inte låta bli att längta söderut när jag ser såna här bilder.

Och vad fina du och dina föräldrar och Måns är <3

Så härligt! Underbart med en fin gungstol – så avkopplande att sitta i 😍 Jättefina bilder och det är så fint både i Brahehus och Gränna! Hoppas du får en riktigt fin torsdag fina du! Stor kram 💖

Så härliga bilder från er dag tillsammans!

Svar: Tack för orden. Skönt att du kan stänga av tankarna på jobb i samband med att du avlutar din arbetsdag, trots att den har skett hemma. Jag hoppas att jag också upplever detta enklare framöver.

Kram

Lämna ett svar