Vegetariska recept jag återkommer till

Behöver du matinspiration? Varsågod, här kommer några av recepten jag återkommer till igen och igen och igen. Detta är också ett toppeninlägg av helt egoistiska skäl – nu slipper jag scrolla igenom alla mina sparade inlägg på Bloglovin’ varje gång jag blir hungrig på något av nedanstående. 
 
Glad matlagning!
 
 
Agnes Jiseborn
 
Tror alla som känner mig har blivit bjudna på denna pasta någon gång. Löjligt lättlagad och väldigt god. 
 
 
Ica
 
Min mest lagade maträtt. Har nästan alltid en matlåda i frysen med denna linssoppa. Den bästa, helt enkelt. PS: Jag använder grönsaksbuljong i istället för hönsbuljong.
 
 
Food Pharmacy
 
Lätt att laga, lätt i magen. Typiskt bra vardagsmat med väldigt få ingredienser. 
 
 
Ica 
 
Svamprisotto är en av mina bästa grejer att äta. OM NOM NOM! Ska laga i helgen. 
 
 
GreenLoveStories
 
Kombinationen dijonsenap och soltorkade tomater ÄR ju något helt ofantligt gott. För ett tag sedan hade jag det i ALLT jag lagade, pga mina smaklökars bästa grej. Gör denna linsstroganoff säger jag bara. 

10 kommentarer

Lägg till din →

hurra, vad kul med ny inspiration! vi har en linsstroganoff från portionen-under-tian som alltid är vår go to, och som alla go tos har vi kanske gjort den liiite för många gånge rpå sistone = dags för variation!

Men hallå eller vad gott – och smidigt, nu slipper jag tänka på matinspiration som inte existerar haha.

Lämna ett svar