Sista helgen i maj – middag, stughäng och kalas

I fredags efter jobbet brummade Måns och jag hemåt Kalmar. Jag har inte rört mig neråt i landet sedan jag var hemma i julas, så det var så himla peppt. Vi hälsade på hos Måns vänner och åt middag med dem. Många många trevligt. 
 
Framåt småtimmarna åkte vi mot stugan och vaknade sedan till att mamma hade dukat upp frukostbordet. Sjöutsikt till frukost är inte fult, så är det. Efter frukost drog Måns och jag ner kanoten i vattnet och paddlade en sväng. 
 
 
Sista bilden är ett bevis på att vi faktiskt paddlade och inte bara poserade på bryggan. 
 
Resten av helgen bjöd på pizzafest hos storasyster med familj, kex och ost över långa samtal med mamma, frukostdejt med Angelica. Tänk att jag inte träffat dessa människor på fem månader? Sjukt. Men också kul att återupptäcka hur många otroliga människor jag har i mitt liv.  
 
Så på söndagen var det äntligen kalas för ettåringen! 
 
 
Absolut kärlekspåfylld efter den här helgen. ♥

5 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar