Snart börjar jag plugga!

 
Jag kom in! Det var väntat med tanke på tidigare års antagningspoäng och årets antal förstahandssökande till programmet, men det var ändå skönt att få bekräftelsen. Har vetat i nästan ett år att det är detta jag vill läsa, och nu känns det ännu mer på riktigt. Glad!
 
Om cirka en månad flyttar jag. Innan jag flyttar måste jag dock hitta någonstans att bo. Den lilla detaljen, liksom… Jag söker redan bostad på olika sätt, men har ni något som helst förslag på boende (om ni vet någon som hyr ut en lägenhet, ett rum, behöver en roommate osv) i centrala Jönköping så säg gärna till!

34 kommentarer

Lägg till din →

Åh vad roligt, grattis! 🙂 Själv hamnade jag på reserv så jag går fortfarande runt och väntar på det slutgiltiga beskedet.

men ååh grattis fina du! blir lite avis dock, sökte MKV och blev "bara" reserv, haha. Hade varit sååå skönt med ett besked ju :/ kram!

Åh såg ju detta på instagram men har glömt att gratta så här kommer det: grattis och lycka till, hoppas det löser sig med bostaden 🙂

Åh grattis och vad skönt att du känner dig säker på ditt val! Hoppas du hittar en bostad så snart som möjligt 🙂

Tack för att du kommenterade att du inte kan skriva in ditt namn. Har nämligen sett andra som också postar som anonym. Om du vill göra mig en björntjänst undrar jag om du skulle vilja printa hur det ser ut där vid kommentarsfältet för dig och skicka till min mail rebeccacajsa@gmail.com, samt berätta vad du har för webbläsare (om det inte syns;)) I vissa fall fungerar det nämligen bra så skulle behöva veta lite mer för att kunna återgälda det. Hur som helst tack för att du nämnde det 😀 <3

Vad roligt för dig, stort grattis!

Svar: Tack, jag har det fantastiskt på Västkusten! Du borde verkligen besöka de vackra orter som ligger längst kusten – det finns inget mer idylliskt här i världen.

Kram

Lämna ett svar