Hemmahelg med halloweenfest

Förra veckan startade jag med att ta med mig Måns på måndagsmiddag hos Ida och Anton. Åhej vad jag behövde den lilla kicken med mig in i veckan. Bästa Ida och Anton. Så mysigt att laga pasta med dem, prata jobb och framtidsvisioner.

I fredags hade jag halvdag på jobbet men kunde inte jobba alls de första timmarna på grund av nätverkshaveri. ”Ta en kaffe och chilla”, löd instruktionen så det gjorde jag i väntan på återupptagen kontakt med omvärlden.

Vi åkte hem till min familj på kvällen och åt middag med mamma och pappa. Efter frukost dagen efter åkte vi och kikade vi på hus, åt lunch hos min storasyster och tände ljus på kyrkogården.

På kvällen agerade Måns och jag lekledare på min systerdotters halloweenkalas. Det var otroligt energikrävande men kul. Barn är så intressanta varelser.

I går promenixade vi med hunden i dimman. Åt lunch med pappa innan Måns och jag packade ihop oss och åkte hemåt igen. Stannade halvvägs och fikade i bilen, för det bör man när det är november och tråkigt generellt. Tur att det alltid är kul med Månsen.

Så så fin helg.

I morse sa jag ”jag vill inte jobba, jag vill inte, jag vill inte” kanske 30 gånger innan jag tillslut startade datorn. Svårt med måndag.

Släng gärna iväg en kommentar med dina bästa tips för att hålla humöret i schack denna dystra dystra mörka månad. :-))

6 kommentarer

Lägg till din →

Blir så nyfiken på hur du känner med jobb etc i framtiden. Känner du att du hittat rätt jobb nu eller hur vill du att din karriär utvecklas i framtiden?

Lät som om ni fått en jättefin helg! Ja du, jag har ju min graviditet som gör att jag tar mig framåt med ett leende på läpparna. Mer kan jag nog inte säga att jag har tyvärr! 🙂

Lämna ett svar