I slutet av januari

Igår försökte jag planera upp mitt liv en aning, och idag fick jag ett fräschare barr.
 
God torsdagkväll, vänner! Jag är egentligen helt veckovild nu för tiden, men försöker ge sken av att ha någon slags ordning på min vardag. Av olika anledningar hade jag en ganska deppig helg, men på söndagen räddades det upp av ett par timmar med Angelica. Vi tog en promenad, tittade på gamla bilder och kramades. Så välbehövligt. Den här veckan har hittills varit bra med två dagars jobb och två dagars ledighet. Jag följer skid-SM och idag har jag varit och klippt och färgat mitt hår. Nu ska jag se det senaste avsnittet av Pretty Little Liars, sedan blir det fortsatt häng framför tvn som uppladdning inför morgondagens jobb.
 
Förresten så svarar jag på frågorna från frågestunden till helgen.
Vill ni ställa fler frågor så kan ni göra det HÄR.

33 kommentarer

Lägg till din →

sv: Idéen till mitt bloggnamn fick jag efter ett djurprogram som jag såg på för 5-6år sen. Det handlade om det handlade om antiloper & där nämndes impala som de heter. Gillade namnet då jag inte kom på något passande namn på bloggen 🙂
Roligt att du frågade.

Så skönt att ha fått fixa med håret.

Vi har fått snö igen vi också. Haha, jag och Tila (min hund) tog en lång lång promenad. Hon älskar snön:) Däremot var det rätt blaskigt nu ikväll:( Jag tror vi ska få mer snö under natten, jag vill gärna det, men då vill jag att det ska frysa på också. Ska det bara töa bort kan det kvitta.

Lämna ett svar