Foton jag taggats i under året

I våras visade jag er vilka bilder jag taggats i på Instagram genom åren. Inläggsidéen är från Sandra Beijer och jag stjäl den skamlöst på nytt. Denna gång kikar vi på bilderna jag taggats i under 2017!
 
 
I januari åkte jag till Moa och hennes familj i Göteborg. Satt på säng och drack kaffe med Baileys, klappade katt och tittade på växtligheten i fönstret. 
 
 
En kväll gick vi ut och träffade Moas vänner. PS: Det är inte min arm som sträcker sig så långt. Tyvärr.
 
 
En annan kväll var det vinets dag så det gick vi och firade med Robin. Har ni sett några så glada?
 
 
I februari befann Julia och jag oss plötsligt i Wien för vår utbytestermin. Vi var så jäkla glittriga en kväll när vi skulle ut och träffa fellow utbytesstudenter. Till historien hör att vi hade klätt oss helt fel och alla andra satt i huvtröja och slitna jeans på det inrökta stället vi kom till, typ. Aja, glitter är väl aldrig fel (jo, glitter är väldigt ofta fel). 
 
 
Vi samlades ett gäng utbytesstudenter och förade ihop en annan gång. Jag är gladast i bild as usual hittills i detta inlägg. 
 
 
En dag åt vi brunch tillsammans. Tyckte så mycket om dessa brudar. Minns att jag tänkte att det är livets liv att få testa att bo i ett annat land och träffa människor från världens alla länder. Gör det om ni har chansen.
 
 
Min utbytestermin blev som bekant inte så lång eftersom jag mådde så dåligt och blev tvungen att avbryta. Så ledsen för det. Men! Jag fick åka till Göteborg och träffa min Moa som var hemma från sin egen utbytestermin i Gent. Har alltid detta happyface när jag får mat.
 
 
Att komma hem för tidigt innebar också att jag fick hänga med Angelica, Nadja och hennes lilla Signe. Typ käka tacos på inglasad altan som är lika stor som min LÄGENHET. Ljuva studentliv.
 
 
Innan mitt sommarjobb drog igång ordentligt tog jag, mamma och storasyster en helg i Stockholm hos storasyster nummer två. Så drömmiga dagar på hennes och sambons lantställe. Tycker ni borde läsa och titta på bilderna här
 
 
Mitt i sommaren kom mamma upp till mig i Jönköping. Vi käkade pizza och kramades.
 
 
På min födelsedag i augusti gjorde Linnéa och Julia såhär fint för mig. Tänk att jag har dem. ♥
 
 
Här var vi äntligen samlade hela tjejgänget igen! Första dagen på insparken. Var så hög på livet här. Wow.
 
 
I oktober var jag ledig och hela familjen möttes i Småland för att gå på höstmarknad på Astrid Lindgrens värld och fira min systerdotters födelsedag.
 
 
Den här bilden togs så sent som i lördags! Mamma, syster Linn, syster Sara och yours truly längst bak. 
 
Det var det. Hej! 

16 kommentarer

Lägg till din →

men åh vad mycket skoj! relaterar för övrigt till klädmemo-missen, dock är det väl alltid bättre att vara overdressed (glitter!!!) än underdressed 🙂

Så himla härligt inlägg!

Sv: Jag mår bra, hur mår du!? <3
Allt är bra, måste jag säga. Jobbar fortfarande, och har varit vilsen i allt jag vill och inte vill studera till.
Men tror jag funnit min utbildning nu!

Lämna ett svar