Mina mest gillade bilder på Instagram 2021 och 2020

2021

2020

Och eftersom vi aldrig tittade på mina mest gillade bilder 2020 kommer de också här.

Det här att saker vi köper toppar listan två år i rad? Ok? Vad fan ska jag köpa i år?

Heter grantz.jpg på Instagram om du vill följa mig där.

7 kommentarer

Lägg till din →

Jag älskar dina bilder. Och vet inte om du gör ett ”flöde” med flit, men det är så himla liksom… snällt. Jag älskar snällt! Bland det bästa som finns är saker som är snälla. Även såklart människor som är snälla. Jag försökte få fram mina mest gillade, men funkade icket, har du sökt rätt på dina manuellt eller har du tips på någon generator som fungerar? 🙂

Blir SÅ glad av att du gillar mina bilder! För att ta fram mina mest gillade googlade jag ”instagram best nine 2021” och valde alternativet där jag inte behövde skapa några konton osv. Det buggade ganska mycket, jag fick göra om några gånger, men tillslut fick jag fram de mest gillade. 🙂

Lämna ett svar