Blame it on me, I really don’t care

Hej kompisar! Vi hörs ju ganska sällan nu. Let’s kika på vad jag pysslat med det senaste.
Skrivit, lämnat in, fått godkänt på terminens första uppgift.
Förberett det litteraturseminarium som äger rum senare i veckan.
Käkat pasta med skogschampinjoner i någon paus. Hatar förresten alla som snapar och instagrammar bilder på kantareller och andra fynd pga PLOCKA ÅT MIG OCKSÅ eller håll käften.
Nu: Skriver ett avslutande kurs-PM.
Visst framstår jag som en fantastiskt ambitiös student? Jag luras extra bra med färgglada anteckningar. Tydligen lyckas jag bara fota de pluggiga stunderna, men jag lovar att jag gör en del annat också. Blir bjuden på pannkakslunch hos Mikaela, går på stan och dricker kaffe med henne. Brunchar med gammal vän, bokar resor, spenderar timmar med telefonen tryckt mot örat. Lägger till nysläppt musik i gamla spellistor. Bryr mig inte fast det gör jag ju visst. Sluter svullna ögonlock en natt när allt kommer tillbaka. Väljer kurser till min valbara termin. Vill lära mig allt.
Är så väldigt skör just nu; skuttar fram med en överväldigande framtidsmotivation som bränsle den ena dagen, tål inte alls kritik och gråter i telefonen en annan. Har inget tålamod med onödiga konflikter. Tappar personerna jag behöver. Trivs bäst när jag får styra allt själv. Raderar hundra bilder på Instagram för att andra ska ge fan i mig. Vill dela med mig av varje liten tanke i samma andetag. Kvider av stress för skoluppgifter för att dagen därpå sakta ner mig själv så att jag väl ändå ska få ha något kvar att göra resterande dagar av kursen. Lever, liksom Johan Glans, alltid lite på gränsen till panik.

21 kommentarer

Lägg till din →

Förstår verkligen det där med att känna så olika hela tiden, men bara man själv är medveten om att man är så som person tycker jag gör det lättare. Jag vet att jag reagerar så men att det kommer gå över haha!
sv: Åh tack så mycket:)

Skönt att ha klarat först uppgiften i skolan. Tråkigare dock att läsa att det är bra varannan dag, men ta vara på det som är bra vännen.

sv: ja jag vet. Alla sa "ni kommer tycka att Signe är jättestor när Albin kommer". Men jag tänkte att nej Signe är ju liten. Fast alla hade rätt, Signe blev helt plötsligt väldigt stor.

Det låter som att det i vanlig ordning händer grejer hos dig… svampen kan vi dock hoppa över 😉 haha

SV: Det blev bättre då, men nu ha det slagit till igen och nu är jag ganska förkyld. Känns ganska dåligt just nu faktiskt.

Hoppas att du mår bättre än vad jag gör!

Lämna ett svar