2015 blev till 2016

Under nyårsmiddagen ritade vi upp våra år på papper. Precis som allt i mitt liv var 2015, som ni ser, väldigt stabilt.
 
Igår tog 2015 slut. Idag är jag en slagen krigare. Skrotar runt i bästis joggingbyxor, käkar avokado, slöar framför brasan, klinkar på pianot och skrattar högt åt gårdagens alla märkliga upptåg. Det blev en väldigt rolig kväll trots allt, och jag fick pussa på min fantastiska bff vid tolvslaget, så vad mer kan jag begära?
 
Imorgon åker jag tillbaka till Jönkan. Är cirka livrädd för pluggångesten som troligen kommer dränka mig när verkligheten kommer ikapp mig, men samtidigt ska det bli fint att få dela hetsen med Julia. Jag gillade 2015, det hade gärna fått fortsätta ett tag till, men 2016 kan nog bjuda på sina äventyr det också. Hit me, bara.

33 kommentarer

Lägg till din →

Hehe skapligt upp och ner. Kul att kvällen blev lyckad!

Tack snälla du, om du är nyfiken på hela min nyårsoutfit så finns det nu ett inlägg på bloggen 🙂 Kram till dig!

Hoppas att det kommer att gå bra med pluggandet och låter som en jätte bra nyårsafton du fått! 🙂

Sv; tack ska du ha! Det fick jag också, delvis 🙂 hoppas du också fick det! 😀

Lämna ett svar