Mina favoritpoddar

Sedan i höstas missbrukar jag podcasts. Jag lyssnar innan jag somnar på kvällen och medan jag vaknar till på morgonen. Jag lyssnar när jag diskar och när jag städar. Jag lyssnar när jag går till och från skolan. Jag lyssnar när jag lagar mat och jag lyssnar när jag äter. Som bekant har jag svårt att göra saker i rimlig mängd. Men som jag älskar att höra andras tankar och funderingar om livet.
 
Här kommer mina favoriter:
 
 

 
Psyket: ”Alla människor har en psykisk hälsa. Ibland mår vi sämre och ibland bättre. I Psyket träffar Emmy Rasper kända personer och pratar om hur de mår och har mått i huvudet.”
 
Jag älskar, älskar, älskar detta. Att lyssna på Psyket gör det så tydligt att det inte finns några rätt eller fel vad det gäller psykisk hälsa – bara olika sätt att tackla det som händer i skallen. Alla borde lyssna på detta.
 

 
Värvet:Kristoffer Triumf, det vill säga jag, möter en gäst i veckan och en ganska lång intervju brukar uppstå. Håll till godo!”
 
Guldgruvan med i skrivande stund drygt 200 intervjuer med kända personer. Hos Kristoffer får alla prata till punkt. Jag vill inte ens fundera på hur många timmar jag lyssnat på Värvet.
 

 
Flora & Frida:Flora Wiström och Frida Vega Salomonsson är internet queens från Stockholm. I den här podden pratar de om ämnen som bränns. Från kroppsbehåring och första ligget till vänskapsvånda och Den Stora kärleken.”
 
När Flora och Frida pratar öppenhjärtigt och ärligt om svåra ämnen blir jag lycklig i själen. Simple as that.
 

 
Andra favoriter: Ligga med P3, Den fantastiska resan och P3 Dokumentär.
Vilka poddar lyssnar ni på?

25 kommentarer

Lägg till din →

Härligt att kunna vara nöjd över sina podcast. Jag själv har faktiskt nästan aldrig lyssnat på en podcast ^^,

Sv; tack ska du ha! 😀

Åh har inte hört någon av dessa! Måste kolla upp!

Mina favoriter just nu är SRSLY, Geek Chic Weird Science, The Human Zoo, The Allusionist, The New Statesman Podcast, Paul Foot’s Podcast SAMT Friday Night Comedy from BBC Radio 4. Älskar’t!

Jag har inte riktigt kommit in i den där världen ännu, men ligger just nu hemma och lyssnar på Souls At Sundown som är en typ av podcast med Lindsey och Meghan Hughes som är två av mina favorit-youtubers 🙂 Riktigt kul att lyssna på!

Svar: Härligt att någon annan än jag också tycker om Spencer och Caleb, de jag har pratat med har inte riktigt hållit med. Blir spännande att se hur deras story blir!

Lämna ett svar