Mat jag inte gillar

Den här lilla listan eller utmaningen går ju att läsa på nästan varenda blogg nu. Fånigt, tyckte jag först. Kul, tycker jag nu. Mina vänner anser mig ha konstiga matvanor som äter vitkål, purjolök och lime som mellanmål. Äter det mesta egentligen, även sånt jag inte gillar så mycket, men här kommer några grejer jag helst hoppar över. Struntade i de mest självklara grejerna som typ kött. Är ju ändå vegetarian. Lakto-ovo, ska tilläggas, så att ingen blir kränkt. Okej, here we go!
 
» Kokt potatis
Med tanke på alla sätt man kan tillaga potatis, HUR kan man välja att koka den? Jag kan inte tänka mig något tröttare att stoppa i munnen än kokt potatis.
 
» Potatisgratäng
Oj vad jag gör mig ovän med folk nu, men tycker potatisgratäng är så himla… tråkigt? Bara rakt fram likadant, lite potatis och lite gegg. Näää.
 
» Potatismos
Går hårt åt potatisen nu, men potatismos… Varför lagar man ens det? Jag är närmast rädd för sörjan.
 
» Stekt ägg
Detta ofta alldeles för salta sladder är jag glad om jag slipper.
 
» Röda äpplen
Jag vill ha äpplen hårda, saftiga (gud, nu blev det obehagligt) och sura. I princip alla röda äpplen tenderar vara mjöliga och sötsliskiga. Usch.
 
» Saltgurka
Jag blir genuint ledsen när någon plockar fram saltgurka istället för ättiksgurka. 
 
» Isbergssallad
Honestly. Väljer man isbergssallad framför någon annan salladssort måste man sätta sig ner en stund och fundera på sina prioriteringar.
 
Har ni någon mat som får det att krypa i skinnet på er?

20 kommentarer

Lägg till din →

intressant att läsa, jag är så kräsen så min lista skulle bli jättelång, dock älskar jag potatisgratäng haha

Haha om jag gjorde denna lista skulle den bli sååååå lång! MEn hur kan man inte gilla potatisgratäng? Är ju skitgott!!!

haha jAa angående isbergssalladen? nog för att sallad inte är världens smakfullaste råvara men att folk ens ÄTER isbergssallad när det finns så många andra gröna blad att välja på är ju det sjukaste

Blev nå knas när jag försökte kommentera så vet inte om den förra kommentaren skickades eller togs bort. Så jag försöker igen.

Det är med stor vilja som jag får acceptera att du ogillar saltgurka. Samtidigt tänker jag att "Meh, mer till mig då" Jag är besatt av saltgurka. Det är så gott!

Åh vilken rolig lista! I och med min aspergerdiagnos så är jag fruktansvärt kräsen, så den listan kan göras lång haha.. men lök, det måste nog vara den värsta. Och leverpastej, ryser typ bara vid åsynen utav en sådan förpackning.

http://nouw.com/bellss

Haha så himla kul att läsa 🙂 Jag har också mycket jag inte gillar, ägg är något. I alla former, fytusan så vidrigt!! Det går bra att blanda i, i typ pannkakor, bullar etc men att bara äta. Kan inte tänka mig något värre 🙁

Vad kul och läsa! 🙂 Haha, jag äter typ aldrig potatisgratäng men tycker det är så gott! Men håller så med om varför välja isbergssallad när det finns sååå många andra godare sorter?! 😀

Åh är inte heller ett fan av kokt potatis däremot färskpotatis med smör och salt på midsommar är ett måste, haha! Och potatismos, jag är som galen i det . Kul inlägg iallafall 😛

Lämna ett svar