Veckan hittills

 
Det är måndag och jag lever verkligen sakta nu. Jag tar en dusch, och det är nog allt som händer innan jag framåt kvällen blir upphämtad av Manja och Josefin. Vi åker till Elins nya och alldeles idylliska place med gärdesgårdar och kossor utanför fönstret och äter halloumiwraps. Att bo på landet är opraktiskt men väldigt fint.
 
 
På tisdagen möter jag Frida för en lunch i Kalmar. Vi gick i samma klass i gymnasiet och har inte setts alls sedan jag flyttade till Jönköping och det är så jävla fint att få prata igen. Har ett så genuint samtal. Ni vet när det inte ens finns några startfrågor om hur livet går och om hur man mår, utan man bara dyker rakt in i något viktigt och pratar oavbrutet tills parkeringstiden går ut? Så så fint.
 
Sedan följer tusen samtal i telefon. Jobb och timmar med olika vänner. Hur upp- och ner livet är för många av oss och hur komplicerade relationer är kan vi ju diskutera en annan gång.
 
 
Idag är det torsdag (om någon är snurrig med dagarna) och jag äter två skålar fil, spenderar en timme i skogen och täcks av frömjöl när jag efteråt ligger utmattad på altangolvet. Reser mig upp och ser vyn på bilden ovan. Tänker att det är knäppt hur hemmablind man blir. Tur att man vissa dagar ser det man annars bara ser förbi.
 
Det är snart bara tre veckor kvar tills jag får flytta tillbaka till mitt eget hem, min egen stad. Trots att jag längtar så jag går sönder börjar stressen smyga sig på. Så mycket jag måste göra innan dess. Och hur ska allt bli egentligen, nu när saker är så annorlunda? Men samtidigt – jag måste ingenting. Och äsch, saker löser sig.

14 kommentarer

Lägg till din →

Sådana lunchdejter är så fina och när man träffar vänner sådär som det kan ha gått lång tid sedan man träffade senast, men ändå bara flyter samtalen. Det är fint 🙂

Vädret som är nu är också fint och jag älskar det! Hoppas du njuter av det du också!

SV: Ja, klart det aldrig är kul att förlora alla matcher, men som jag skrev så kan vi inte ha några resultatmål på den här nivån. Däremot är jag som sagt nöjd med min egen insats får jag säga!
Vad var det som fångade dig lite extra med just det inlägget tror du? 🙂

Vad innebär dina måsten? Finns det något som du kan plocka bort från listan som minskar stressen?
Flyttar du tillbaka pga sommarlov?

Det låter förövrigt som en underbar vecka. Allt låter så underbart.

Lämna ett svar