Mina favoritbloggar

För några dagar sedan skrev Julia, eller Hybris-Julle som jag döpt henne till på Messenger, ett meddelande till mig.
 
 
Happ, vad gör man inte för en bästis liksom! Här kommer några av mina bloggfavoriter. Är medveten om att jag inte har en speciellt bred bloggsmak, haha. Fyll gärna på med era favoriter sen, jag har säkert missat en hel drös guldkorn där ute!
 
 
 
Så självklart tips. Sandra är ju en bloggveteran och helt enkelt så braaa på att producera engagerande och inspirerande innehåll (hon är ju trots allt utbildad copywriter). Det är vardagsfluff på typiskt Beijer-vis, fest, relationer (jädrar vad jag scrollar under kategorin kärlek), recept, serier och listor om vartannat. När jag snackade framtid häromdagen var jag bekymrad för jag har kommit fram till att jag vill bli Sandra Beijer men det finns ingen högskoleutbildning för det.
 
 
 
När jag hittade Floras blogg för två år sedan spenderade jag dagar på att scrolla genom hennes arkiv. Fullkomligt förtrollad av denna individ, och lika kär två år senare. Den här bloggen liknar Sandras innehållsmässigt. Vad jag gillar med Flora är att hon är så härlig och ärlig på samma gång. Har aldrig tidigare läst en blogg som beskriver fulångest och navelludd på ett så självklart sätt.
 
 
 
När jag läser Hannahs blogg blir jag 1: lugn i själen och 2: enormt skrivinspirerad. Ibland backar jag vid långa texter, men aldrig här. Som läsare känns det som att man vaggas så varsamt och tryggt på denna fina plats.
 
 
Andra bloggar jag gillar mycket: Wilderness, Amanda Maria Josefina och Elsa Billgren.
För vegetariska recept: Polichinelle och Tuvessonskan.

10 kommentarer

Lägg till din →

Ellen, jag har förstått att du är tillbaka i Sverige igen. ett bra beslut, det märks att du börjar må bättre. Du är viktigt, fint att du inser det. Nya tag och snart rullar livet på som vanligt igen. Ta dig tiden att samla kraft och styrka. Du är betydelsefull! <3

(Sent) Svar: Jo, påsken var fin.

Kram

Lämna ett svar