Vi har köpt ett radhus!

Jag fick min första dos vaccin i dag. Det är lite djur i bur-känsla och samtidigt så fint att liksom lyfta rumpan från stol till stol i väntan på sin tur, småle mot alla främlingar i lokalen, visa sitt leg för syrran, få ett snabbt stick i armen och så går man ut och vidare med sitt liv, halvvägs in i sin covidvaccination. Är det inte otroligt att det funkar så?

Det var ju ett bra tag sedan jag skrev något här. Jag tror att jag saknat både tid och lust. Och faktum är att jag knappt kommer ihåg vad som hänt på sistone. Allt känns som ett helt liv sedan, så som det gör ibland när det händer mycket på samma gång.

Fast jo, några saker. Jag har haft en helt otrolig sommarhelg i Ire med Julia, Albin, Ida och Anton. Ja och Måns då, han fick också följa med. Jag har firat midsommar, gått på lägenhetsvisning, pms-gråtit för att jag aldrig gör något jag tycker är kul längre och bara känner mig som alla andras, sett det som semester att få jobba, varit jättetrött på att jobba, varit trött generellt, haft besök av så många att jag kanske aldrig tar emot besök igen, och sist men inte minst – vi har köpt (och flyttat in i) ett radhus!

Jag tror inte det dröjer så länge innan vi hörs igen.

10 kommentarer

Lägg till din →

Din beskrivning av att ta covid-vaccin kan jag relatera till, jag kände det samma då jag fick min första dos.

Fint att ta del av din sommar i korthet. Stort grattis till radhusköp! Det vill jag veta mer om.

Svar: Tack för din kommentar.

Stor kram

Lämna ett svar