Lucka 10: En bild på ditt favoritplagg just precis nu

 
Ser redan fram emot att kunna fylla nästa års julkalender med mer vettiga bilder än dessa. Haha, detta är verkligen sjukt. Men varsågoda, jag ger er en ”precis innan jag lämnar hemmet”-selfie (ni ser ju min mor där nere i hörnet, fullt upptagen med att ta på sig skorna) med Snapchatfilter. Bilden togs så sent som i söndags innan jag och mina föräldrar begav oss till min systers lya där det bjöds på glögg, lussekatter och julgodis. Det är såhär jag ser ut mest hela tiden, när jag inte jobbar vill säga. Dessa loose fit-byxor är inte bara mina favoriter just nu, utan snarare hela årets favoriter. Vid nyår lär jag ha spenderat 360 av årets 365 dagar i dem. Typ.
 
Jag deltar i Emily Dahls julkalender med temat ”Året som gått”.
 

7 kommentarer

Lägg till din →

Lämna ett svar