Lucka 15: En bild på en person som får dig att skratta

 
Alla mina poppisar får mig att skratta mest hela tiden, men i dagens lucka är det Josefin som får äran. Min kära äventyrare som ibland verkar leva i en helt annan värld än oss andra, alltid lite drömmande. Jag kände direkt när hon kom vandrande genom korridoren för att börja i vår klass en bit in i den första terminen på gymnasiet, iklädd stora glasögon och en enorm jacka, att ”henne kommer jag tycka om”. På vissa plan är vi väldigt lika, hon och jag, men på fler är vi nog väldigt olika. Josefin är definitionen av spontan. Hon blir lätt rastlös, vill alltid bort, alltid se något annat. Hon har tusen sociala ansikten, kör bil som en liten dåre och sjunger alltid at the top of her voice. Och så får hon ofta saker ”bakom foten”… Jag tror det jag uppskattar mest är hennes sätt att alltid köra sitt eget race och inte bry sig ett skit om vad andra tycker. En frisk och välbehövlig fläkt i mitt liv, en stel och eftertänksam pensionär som jag är. Tack för att du är min vän, och en så sjukt skön människa. Jag älskar dig. ♥
 
Jag deltar i Emily Dahls julkalender med temat ”Året som gått”.
 

7 kommentarer

Lägg till din →

Låter som en underbar vän du har där, som med alla hennes lik- och olikheter gör en bra plats i ditt liv.

sv;
Hihi aaah, älskar det där alltså! 😀

Lämna ett svar