Lucka 12: En bild från i somras som väcker din sommarlängtan

 
Helt ärligt så har jag ingen sommarlängtan. Det var ju nyss sommar? Kanske beror det på att jag inte är något stort fan av värme, kanske beror det på att jag ser fram emot känslor och sinnesstämningar snarare än årstider. Huruvida det är sommar, vinter, höst eller vår spelar ingen större roll. Hur som ska jag inte hymla med att det ska bli trevligt att kunna sitta ute om kvällarna igen, i ljus som inte lämnar så fort klockan passerat förmiddag. Bilden: En syster och en mamma i mitten av juli. Trots att den är suddig bjuder bilden på den bästa känslan.
 
Jag deltar i Emily Dahls julkalender med temat ”Året som gått”.
 

9 kommentarer

Lägg till din →

Jag saknar redan sommaren, så helt olik dig där 🙂 Men en riktigt härlig bild har du hittat i alla fall.

Tråkigt att du jobbar när din gamla kör uppträder, så typiskt liksom. Jag fick se luciatåget i skolan två gånger idag, så det var riktigt mysigt.

Riktigt härlig bild och känner att det suddiga inte gör annat än förstärker den härliga sommarkänslan!

sv;
Hihi säger detsamma, så himla goda. Får aldrig nog av lussekatter :3

Lämna ett svar