Lucka 7: En bild du tagit som du själv tycker mycket om

 
Min kamera har vilat sig genom det här året. Den har liksom tagit en paus. Lite som jag. Jag har inte haft någon lust att fota, och det grämer mig nu. Finns så många stunder som jag önskar att jag hade bildbevis från. Jag ger aldrig nyårslöften, men påminn mig gärna om att ta med mig kameran lite oftare under 2015, både på stora och små äventyr.
 
Till bilden; En av de där dagarna då varje steg på något sätt smärtade i hjärtat. De där jävla dagarna. Som jag skrev i en annan lucka så minns jag dem inte gärna, men den här bilden tycker jag om. Den är från en stund som gav ljus till de annars så dystra dagarna i Berlin. Ett skrattanfall från den där filuren i mitten som jag älskar så mycket, i försöket att ta en seriös bild. Det är så äkta.
 
Jag deltar i Emily Dahls julkalender med temat ”Året som gått”.
I morgon: En bild från i år som bäst beskriver din vardag.
 

7 kommentarer

Lägg till din →

Läste ditt inlägg om Berlin, och känner mest att det är riktigt synd att det var så. Mår man dåligt blir vad som helst tungt, ångestfyllt och så bara jobbigt oavsett vad… Det är bra ändå att du helst lämnar det bakom dig men ville bara säga detta! KRAM

sv;
Åh tack snälla, det har jag haft! Känns därför helt okej med en ny vecka nu… Hoppas att du också har haft en fin helg, kram ^^

Lämna ett svar